ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Φυλλοροεί» το κόμμα Καρυστιανού - Τρεις αποχωρήσεις σε μια ημέρα
Reuters: Ανησυχία για τα αποθέματα πυραύλων των ΗΠΑ - Τους χρησιμοποίησαν όλους στο Ιράν
Σοκ στον Μυστρά: Έκρυβε τον νεκρό πατέρα του στον καταψύκτη για να παίρνει τη σύνταξη
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Champions League: «Κόλλησε» στο 0-0 με τη Ναϊμέγκεν ο Ολυμπιακός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μία αιχμηρή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απάντησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στην Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία νωρίτερα, ζήτησε την αντικατάστασή του από την ηγεσία του υπουργείου.
«Αποσύρθηκε μόλις βρήκαν το μαύρο εκατομμύριο στο Λονδίνο, πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ, τολμά να μιλά;» έγραψε στο Twitter ο κ. Καμμένος.
Η βουλευτής της Ν.Δ., μιλώντας το πρωί στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM», κάλεσε τον πρωθυπουργό να «μαζέψει» τον υπουργό Άμυνας ή να τον αντικαταστήσει.
«Δεν είναι αρμόδιος ο κ. Καμμένος να μιλάει για εξωτερική πολιτική και καλά θα κάνει να σοβαρευτεί. Αν δεν μπορεί να σοβαρευτεί, να τον μαζέψει ο κ. Τσίπρας.
»Είναι υποχρέωση του κ. Τσίπρα να τον μαζέψει. Αυτού του είδους οι πολιτικές που γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και έχουν ως στόχο να βάλουν το κόμμα του κ. Καμμένου στη Βουλή, δεν μπορούν να θέτουν σε κίνδυνο τα μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής.
»Έχω απόλυτη συναίσθηση του βάρους των λεγομένων μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Μπακογιάννη.
Αποσύρθηκε μόλις βρήκαν το μαύρο εκατομμύριο στο Λονδίνο πρόδωσε τον Καραμανλή για το βέτο στο ΝΑΤΟ τολμά να μιλά ; pic.twitter.com/iPIpQI91GW
— Panos Kammenos (@PanosKammenos) March 4, 2017
























































