ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Euroworking Group, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνική Κυβέρνηση, Ευρωζώνη, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, Τρόικα,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
ΜάκΙνταϊρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ και Τζόσεφ δημιουργούν τον τέλειο παίκτη της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέο “ραντεβού” με τους θεσμούς θα έχει σήμερα Πέμπτη στις 14:00 η ελληνική πλευρά, όπως έγινε γνωστό, μετά τις μαραθώνιες διαβουλεύσεις, οι οποίες ολοκληρώθηκαν στη 01:30 μετά τα μεσάνυχτα.
«Συνεχίστηκε η πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και κλείνουμε θέματα», δήλωσε κυβερνητικός παράγοντας.
Κατά τον ίδιο αξιωματούχο, έγιναν πολλές συζητήσεις για τα μέτρα-αντίμετρα και για το ποια είναι τα θετικά μέτρα, είτε στο σκέλος των δαπανών είτε στο σκέλος των εσόδων.
«Υπάρχει συμφωνία σε σχεδόν όλο το ‘πακέτο’ των θετικών μέτρων, με μία δύο διαφορές, όπως για παράδειγμα, πόσο θα κοπεί ο ένας ή ο άλλος φόρος» διευκρίνισε ο κυβερνητικός παράγοντας.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στα εργασιακά, που επίσης συζητήθηκαν, υπάρχουν ακόμη προβλήματα με το ΔΝΤ, ενώ το θέμα του αφορολόγητου δεν έχει συζητηθεί ακόμη.
Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός για τα μη εξυπηρετούμενα επιχειρηματικά δάνεια έκλεισε, ενώ έγινε γνωστό ότι θα «κουρεύεται» ο ΦΠΑ σε εξαιρετικές περιπτώσεις, αλλά δεν θα «κουρεύονται» οι ασφαλιστικές εισφορές.
Σημειώνεται ότι το σημερινό Euro Working Group θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης στις 21:00 (ώρα Ελλάδας).
























































