Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί το Μαξίμου τσιγκλάει τον Μητσοτάκη για εκλογές τώρα

Γιατί το Μαξίμου τσιγκλάει τον Μητσοτάκη για εκλογές τώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ηχηρό “χαστούκι” σηματοδοτεί για τον Κυριακό Μητσοτάκη η επικείμενη συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης, με το Μαξίμου να σχολιάζει σκωπτικά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, θα αναγκαστεί, από τις εξελίξεις, να ανακρούσει πρύμναν και να μην επαναφέρει για καιρό, το αίτημά του για “εκλογές τώρα”.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με σφοδρή εσωκομματική κριτική, καθώς αρκετοί βουλευτές που ανήκουν στο λεγόμενο “καραμανλικό” στρατόπεδο, είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και δεν έβλεπαν με καλό μάτι το επαναλαμβανόμενο αίτημα του αρχηγού τους για εκλογές άμεσα.

“Προβλέπω ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα επαναφέρει το αίτημά του για εκλογές μετά την επίσκεψη στο Βερολίνο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Για πρώτη φορά μετά από μία οκταετία είμαστε πολύ κοντά σε μία συνολική λύση, γεγονός που εντείνει το στρατηγικό αδιέξοδο της ΝΔ”, υπογράμμισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

Ασκώντας δριμεία κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε «κοντόφθαλμη και ανεύθυνη», «οικονομικά εσφαλμένη» και «κοινωνικά καταστροφική» τη στάση της για άρον-άρον κλείσιμο της αξιολόγησης χωρίς να έχει επιτευχθεί συνολική λύση.

Διερωτήθηκε, δε, ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει τη συμφωνία συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ελάφρυνσης ή αν θα ξανακάνει το λάθος του Δεκεμβρίου, όταν δεν ψήφισε το μέτρο για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων με 617 εκατομμύρια ευρώ».

Προέβλεψε, επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα επαναφέρει σύντομα του αίτημά του για εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Μητσοτάκης: Έχουμε πολλούς δικαστές και μεγάλη καθυστέρηση στην απονομή της δικαιοσύνης

Κασσελάκης: Επαναχορήγηση 13ου και 14ου μισθού στο Δημόσιο και όχι ψηφοθηρικά πριμ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...