Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί το Μαξίμου τσιγκλάει τον Μητσοτάκη για εκλογές τώρα

Γιατί το Μαξίμου τσιγκλάει τον Μητσοτάκη για εκλογές τώρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ηχηρό “χαστούκι” σηματοδοτεί για τον Κυριακό Μητσοτάκη η επικείμενη συμφωνία για το κλείσιμο της αξιολόγησης, με το Μαξίμου να σχολιάζει σκωπτικά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, θα αναγκαστεί, από τις εξελίξεις, να ανακρούσει πρύμναν και να μην επαναφέρει για καιρό, το αίτημά του για “εκλογές τώρα”.

Οι τελευταίες εξελίξεις στη διαπραγμάτευση φέρνουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τον Κυρ. Μητσοτάκη, ο οποίος θα έρθει αντιμέτωπος με σφοδρή εσωκομματική κριτική, καθώς αρκετοί βουλευτές που ανήκουν στο λεγόμενο “καραμανλικό” στρατόπεδο, είχαν ταχθεί ανοικτά υπέρ της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης και δεν έβλεπαν με καλό μάτι το επαναλαμβανόμενο αίτημα του αρχηγού τους για εκλογές άμεσα.

“Προβλέπω ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα επαναφέρει το αίτημά του για εκλογές μετά την επίσκεψη στο Βερολίνο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

“Για πρώτη φορά μετά από μία οκταετία είμαστε πολύ κοντά σε μία συνολική λύση, γεγονός που εντείνει το στρατηγικό αδιέξοδο της ΝΔ”, υπογράμμισε ο Δ. Τζανακόπουλος.

Ασκώντας δριμεία κριτική στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε «κοντόφθαλμη και ανεύθυνη», «οικονομικά εσφαλμένη» και «κοινωνικά καταστροφική» τη στάση της για άρον-άρον κλείσιμο της αξιολόγησης χωρίς να έχει επιτευχθεί συνολική λύση.

Διερωτήθηκε, δε, ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης θα ψηφίσει τη συμφωνία συμπεριλαμβανομένων των μέτρων ελάφρυνσης ή αν θα ξανακάνει το λάθος του Δεκεμβρίου, όταν δεν ψήφισε το μέτρο για την ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων με 617 εκατομμύρια ευρώ».

Προέβλεψε, επίσης, ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα επαναφέρει σύντομα του αίτημά του για εκλογές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...