ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πτήση 14 του Starship: UFO (ΑΤΙΑ) ή εξωγήινο μητρικό σκάφος; (βίντεο)
Λόγω έλλειψης στρατιωτών, η Ουκρανία χτίζει έναν «Στρατό Ρομπότ»
Ο Νετανιάχου συναντήθηκε στα Εμιράτα με τον γιο του Στρατάρχη Χάφταρ της Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)
Καταγγελία στο ΕΣΡ για «στημένη δημοσκόπηση της Interview» - «Εσκεμμένη παραπλάνηση των ψηφοφόρων»
Τέμπη: Στο Ειδικό Δικαστήριο Τριαντόπουλος, Αγοραστός και τρεις ακόμη για το μπάζωμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ευτράπελο της συνέντευξης Τύπου με τον Ουκρανό πρόεδρο τον περασμένο Φεβρουάριο, διακωμώδησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν την έναρξη της συνέντευξης Τύπου, μετά τη Σύνοδο Κορυφής.
Πριν ξεκινήσουμε, να πιω μια γουλιά, μη φύγω σαν την Ουκρανία”, είπε γελώντας ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους.
Τότε ο πρωθυπουργός την ώρα που μιλούσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο στα πλαίσια της κοινής συνέντευξης Τύπου, εξαφανίστηκε από το πλάνο για λίγα δευτερόλεπτα.
Ο Ουκρανός πρόεδρος είδε στη συνέχεια τον κ. Τσίπρα να επιστρέφει με ένα μπουκάλι νερό ανά χείρας, και ένα ποτήρι.
Ο Π. Ποροσένκο τον υποδέχθηκε γελώντας και οι κοινές δηλώσεις με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, συνεχίστηκαν κανονικά. Για του λόγου το αληθές άλλωστε, κάτι ανάλογο είχε πράξει λεπτά νωρίτερα και ο ίδιος ο Ποροσένκο.
























































