ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Δημοσκοπήσεις, Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Το Ιράν κατέρριψε το αμερικανικό F-15 με τουρκικό αντιαεροπορικό
Ο ρόλος του Ισραήλ στη διάσωση του Αμερικανού ιπτάμενου στο Ιράν
Η Χαμιντέ Σολεϊμανί Αφσάρ ζούσε στο Λος Άντζελες πριν από τη σύλληψή της από τις αμερικανικές Αρχές
Το ραδιενεργό νέφος «θα αφανίσει τη ζωή» στις χώρες του Κόλπου, προειδοποιεί ο Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών
Τραμπ σε Ιράν: «Ανοίξτε τα γ@μημένα Στενά, τρελοί μπάστ@ρδοι, αλλιώς θα ζήσετε στην Κόλαση - ΑΠΛΑ ΔΕΙΤΕ! Δόξα τω Αλλάχ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε δημοσκόπηση της Opinion Poll, που δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, η ψαλίδα βρίσκεται στις 16,5 ποσοστιαίες μονάδες.
Οι πολίτες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία (86,7%) εκτιμά ότι όσο καθυστερεί η αξιολόγηση τόσο τα πράγματα θα γίνονται χειρότερα για τη χώρα, ενώ το 75,1% απαντά ξεκάθαρα πως δεν πιστεύει τη νέα υπόσχεση της κυβέρνησης, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντίμετρα που θα μηδενίζουν την οικονομική επιβάρυνση στα νοικοκυριά από τα νέα μέτρα.
Η ίδια έρευνα δείχνει επίσης προβάδισμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην καταλληλότητα πρωθυπουργού απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα.
Στην πρόθεση ψήφου, η Ν.Δ. συγκεντρώνει 31% και ο ΣΥΡΙΖΑ 14,5%. Τρίτο κόμμα εμφανίζεται η Χρυσή Αυγή με 6,7%, ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,6% και η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,5% και φαίνεται πως αυτά τα τρία κόμματα έχουν εξασφαλίσει την άνετη είσοδό τους στη Βουλή στις επόμενες εκλογές. Αντίθετα, οριακά εμφανίζονται η Ενωση Κεντρώων με 2,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2,6%, ενώ ποσοστό 2% καταγράφουν οι ΑΝ.ΕΛ., η ΛΑΕ και η Ανταρσύα. Το Ποτάμι στο 1%.
























































