Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στέλεχος της Ν.Δ. ζητά να πάρουμε πίσω τη… Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά

Στέλεχος της Ν.Δ. ζητά να πάρουμε πίσω τη… Σμύρνη και την Αγιά Σοφιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η συνήθεια που έγινε λατρεία φαίνεται ότι έχει γίνει στη Ν.Δ. η ανάδειξη στελεχών ακροδεξιών αντιλήψεων, με ένα ακόμα «μπουμπούκι» να τραβάει τα βλέμματα με αφορμή δηλώσεις του.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μητσόπουλο, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρώην αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος βαδίζοντας στα χνάρια… ένδοξων στελεχών της «γαλάζιας» παράταξης, ξεδιπλώνει μέσω του προφίλ του στο Facebook όλο το… δημοκρατικό του μεγαλείο.

Μεταξύ άλλων δεν παραλείπει να εκφράσει τις αλυτρωτικές του τάσεις, λέγοντας πως «θα πάρουμε την Πόλη, τη Σμύρνη και θα δημιουργήσουμε τη Μεγάλη Ελλάδα».

Την τιμητική τους στα σχόλιά του δεν θα μπορούσαν να μην έχουν και οι «επαίσχυντοι κομμουνισταί» τους οποίους καλεί να πάνε να κλάψουν στο Βίτσι (sic). Θέση βέβαια παίρνει και για κάθε θέμα της επικαιρότητας, αφού με μία επίσκεψη στο προφίλ του, ενημερώνεται κανείς για την Πόλα Ρούπα, τους κάθε φύσης αναρχικούς (οι οποίοι μάλλον στο μυαλό του είναι μία κατηγορία ίδια με τους κομμουνιστές), τους φαντάρους που σχημάτισαν τον αετό της Αλβανίας, τους πρόσφυγες, την ελληνική φιλοξενία κτλ.

ΣΥΡΙΖΑ: Να αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης

Μπροστά σε όλο αυτό το ανθολόγιο δημοκρατίας και προοδευτικότητας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία κάνει λόγο για εμφυλιοπολεμικό μένος, ρατσισμό και ξενοφοβία, ενώ απευθύνεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καλώντας τον να αποδοκιμάσει τις απόψεις αυτές.

«Οι αναρτήσεις του Κωνσταντίνου Μητσόπουλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βρίθουν εμφυλιοπολεμικού μένους, ρατσισμού, ξενοφοβίας. Στο παραλήρημα αλυτρωτισμού, που τον διακατέχει, μάλιστα, φτάνει στο σημείο να εκφράζει την επιθυμία να «πάρουμε την Πόλη, την Σμύρνη», ακόμα και … «την Μεγάλη Ελλάδα».

Ο κ. Μητσόπουλος θα μπορούσε να είναι απλώς ένας γραφικός ακροδεξιός. Όμως, τυγχάνει μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, ενώ έχει διατελέσει και πρώην αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ. Άραγε, συγκαταλέγεται κι αυτός στους νέους και άξιους πολιτικούς, με τους οποίους θέλει να κυβερνήσει ο κ. Μητσοτάκης;

Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ να αποδοκιμάσει έμπρακτα τις απαράδεκτες και επικίνδυνες απόψεις του κ. Μητσόπουλου».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση μου με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Οι Τούρκοι έτοιμοι για «τσαμπουκά» για το θαλάσσιο πάρκο στο Αιγαίο

H Χαμάς εξήρε τον «αδελφό» Ερντογάν – Αυτά τα ξεφτιλίκια να τα βλέπουν στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...