Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βαρβιτσιώτης σε διπολική διαταραχή για τις θέσεις της ΝΔ για τα εργασιακά (βίντεο)

Ο Βαρβιτσιώτης σε διπολική διαταραχή για τις θέσεις της ΝΔ για τα εργασιακά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Η σημερινή παρουσία του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ “Πρώτη Γραμμή”, ήταν αποκαλυπτική για τις θέσεις του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη για τις εργασιακές σχέσεις”, τονίζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση, “Μ. Βαρβιτσιώτης δήλωσε αρχικά πως το κόμμα του στηρίζει την κυβέρνηση για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, σημειώνοντας πως “είμαστε μαζί με την κυβέρνηση” σε ότι αφορά τις ομαδικές απολύσεις και τις συλλογικές συμβάσεις”, ωστόσο, “λίγο αργότερα, και αφού… «έλαβε μήνυμα», όπως ο ίδιος ομολόγησε, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανακάλεσε λέγοντας πως η κυβέρνηση κινείται ιδεοληπτικά σε ότι αφορά τον συνδικαλιστικό νόμο και τον νόμο για τις απεργίες”.

“Συστήνουμε στον Μ. Βαρβιτσιώτη να διαβάσει προσεκτικά τις θέσεις του ΔΝΤ για τις εργασιακές σχέσεις ώστε, την επόμενη φορά που θα κληθεί να τοποθετηθεί σε τηλεοπτικό πάνελ, να μη χρειαστεί να «λάβει μήνυμα» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας”, καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

“Αναδίπλωση” με ένα sms

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΔ στην δήλωση του βουλευτή της Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το πρωί στο ΣΚΑΙ, ότι συμφωνεί με την κυβέρνηση στα εργασιακά.

Με ένα μήνυμα sms, πριν το τέλος της εκπομπής τον επανέφεραν στην τάξη και στην ορθή αντιπολιτευτική γραμμή της «διαφωνίας σε όλα» που κρατά η Ν.Δ. απέναντι στην κυβέρνηση.

Έλαβε ένα μήνυμα sms στο κινητό του και ακολούθησε διευκρίνιση, μη τυχόν και φανεί ότι η ΝΔ συντάσσεται με την κυβέρνηση έστω κατά το ελάχιστο σε ένα θέμα που αφορά τη διάσωση των εργαζομένων αντί των επιχειρήσεων, έστω και μία φορά.

Έτσι ενώ αρχικά δήλωσε: «Είμαστε μαζί με την κυβέρνηση για τις συλλογικές συμβάσεις και τις ομαδικές απολύσεις θεωρούμε ότι μια λογική μέση οδό μπορεί να βρεθεί που θα υπερασπίζει το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν θα καταλήξουμε σε κάτι εξαιρετικά εκτός».

Πριν το κλείσιμο της εκπομπής παρενέβη για να διορθώσει:

«Παρανόησα» είπε διευκρινίζοντας “έλαβα ένα μήνυμα”, «όταν έλεγα ότι συμφωνούμε στα εργασιακά δεν εννοούσα ότι συμφωνούμε στα ιδεοληπτικά, π.χ. στο συνδικαλιστικό νόμο, που δίνει μάχη χαρακωμάτων η κυβέρνηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...