Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Αν δεν πάρει 12% το ΠΑΣΟΚ υπάρχει πρόβλημα

Ανδρουλάκης: Αν δεν πάρει 12%  το ΠΑΣΟΚ υπάρχει πρόβλημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Όταν ένα κόμμα (ΠΑΣΟΚ)  παίρνει 12% στις προηγούμενες εκλογές, κάθε ψήφος παρακάτω είναι ένα μήνυμα για την πολιτική που ακολούθησε το κόμμα αυτό” δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης βάζοντας τον πήχη των ευρωεκλογών και της κυβερνητικής σταθερότητας.

Ως προς το δίλημμα γιατί να μην κάποιος ΝΔ για σταθερότητα αντί για ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε στον Βήμα FM ότι “ψήφος στη Ν.Δ. μπορεί να σημαίνει σταθερότητα στην Ελλάδα, γιατί στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά κάθε ψήφος στη Ν.Δ. στην Ευρώπη πέφτει στην τσέπη της κυρίας Μέρκελ”.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Και τα δύο κόμματα κρίνονται. Βέβαια! Δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών, όμως. Αλλά αν δεν πάει καλά (η κυβέρνηση), ο κ. Τσίπρας θα βάζει συνέχεια στη Βουλή θέμα νομιμοποίησης κάθε φορά που έρχεται στη Βουλή ένα νομοσχέδιο ή μια μεταρρυθμιστική προσπάθεια. Αυτό λέω. Τώρα, το να συζητήσουμε για πήχη είναι πολύ νωρίς και θα συζητήσουμε τη Δευτέρα το πρωί, έχοντας ψύχραιμα μπροστά μας το χάρτη, όπως κάναμε και με τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Δεν μπορούμε σήμερα να βάζουμε πήχη.

Πρέπει να είμαστε ενωμένοι, η παράταξη, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και στην Ελιά σημαίνει και σταθερότητα στην Ελλάδα και αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη.

Μην το ξεχνάμε αυτό, διότι ψήφος στη Ν.Δ. μπορεί να σημαίνει σταθερότητα στην Ελλάδα, γιατί στηρίζει την κυβέρνηση, αλλά κάθε ψήφος στη Ν.Δ. στην Ευρώπη πέφτει στην τσέπη της κυρίας Μέρκελ.

Όταν ένα κόμμα παίρνει 12% στις προηγούμενες εκλογές, κάθε ψήφος παρακάτω είναι ένα μήνυμα για την πολιτική που ακολούθησε το κόμμα αυτό. Αυτό αφορά το κόμμα μας. Όχι την κυβέρνηση.

Τα ποσοστά που αφορούν την κυβέρνηση είναι πολυπαραγοντικά και αφορούν πολλά κόμματα και την κυβερνητική σταθερότητα. Αν έχει π.χ. η Ν.Δ. 23%, ο ΣΥΡΙΖΑ 20% και το ΠΑΣΟΚ 6%, δεν βρίσκω το λόγο γιατί δεν υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα, ιδιαίτερα όταν η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ να ενσωματώσει τα αποτελέσματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης απέτυχε ήδη.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Προκαλούν οι φιλορώσοι ψευδοαρχαιομακεδόνες – Μιτσκόσκι: «Είναι δικαίωμά μου να αποκαλώ τη χώρα μου όπως θέλω»

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας

Δημοσκόπηση MRB: 26,5% η ΝΔ, 13,1% ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι απόψεις για Ράμα και Ερντογάν

Μεϊμαράκης για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: «Δεν είμαστε αφελείς»

Το προεκλογικό σποτ της ΝΔ με επίκεντρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...