ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Τα ΝΕΑ, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυπριακό Ζήτημα, Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνεργάτες του Νίκου Κοτζιά σχολίασαν σήμερα με καυστικό τρόπο, ότι «τόσο οι συντάκτες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ όσο και τα στελέχη της αντιπολίτευσης που έχουν κάνει δηλώσεις σε βάρος του δεν έχουν καν διαβάσει τις δηλώσεις σχετικά με τις επαφές του υπουργού στις ΗΠΑ».
«Βέβαια», επισήμαναν οι ίδιοι, «η εκστρατεία παραπληροφόρησης συνεχίζεται και μαζί με αυτήν η αποσιώπηση της πραγματικότητας. Για μια ακόμη φορά η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, συνεχίζει να «φιλοξενεί» ανακρίβειες και συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του κ. Κοτζιά και αλλοιώνει, προβάλλοντας αποσπασματικά, τη δημόσια δήλωσή του μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Όπως αναφέρουν, στην απάντησή του σε ερώτηση δημοσιογράφου, ο κ. Κοτζιάς δήλωσε ότι το Κυπριακό θα το συζητούσε την επόμενη μέρα με τον Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας, δηλαδή με τον κατ’ εξοχήν αρμόδιο Αμερικανό Κυβερνητικό παράγοντα για θέματα ασφαλείας».
«Η εφημερίδα αποσιωπά, επίσης» σημείωσαν οι ίδιοι «τις δηλώσεις του μετά την εκτενή και ιδιαίτερα μεγάλη σε διάρκεια συνάντησή του με το Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας Αντιστράτηγο Μακ Μάστερ, με τις οποίες καθίσταται ξεκάθαρο ότι στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν το Κυπριακό, η στάση της Τουρκίας στην περιοχή, τα θέματα της οικονομίας και η κατάσταση στα Βαλκάνια.
Προφανώς δηλαδή και ζητήματα που άπτονται των σχέσεων της χώρας με όλους τους βόρειους γείτονές μας. Εκτός εάν οι συντάκτες της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ αλλά και τα στελέχη της αντιπολίτευσης που σπεύδουν να τον κατηγορήσουν στερούνται στοιχειωδών γνώσεων γεωγραφίας», αναφέρουν.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
























































