ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή ήταν η απάντηση της κυβέρνησης στον διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα για την παρέμβασή του στο συνέδριο του Economist με θέμα το ασφαλιστικό.
«Οι τοποθετήσεις του Γιάννη Στουρνάρα σε ότι αφορά το ασφαλιστικό σύστημα, τις υπηρεσίες υγείας, αλλά και την προστασία από φυσικές καταστροφές, είναι πιο ακραίες και από τις τοποθετήσεις των πιο σκληρών υπερασπιστών του αμερικάνικου φιλελευθερισμού», τονίζουν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές.
«Πρόκειται για λογικές πλήρους απορύθμισης που προωθούν την λογική ο καθένας μόνος του» προσθέτουν οι ίδιες πηγές της κυβέρνησης.
























































