Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Κορυφαίο”! Ο Κουμουτσάκος δίνει συμβουλές στους Γάλλους τι να… ψηφίσουν

“Κορυφαίο”! Ο Κουμουτσάκος δίνει συμβουλές στους Γάλλους τι να… ψηφίσουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δείγματα… εξωτερικής πολιτικής που θα “ακολουθήσει” εάν γίνει ποτέ κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία δίνει ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ο τομεάρχης Εξωτερικών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε ευθεία παρέμβαση στα εσωτερικά της Γαλλίας με δήλωσή του, προτρέποντας τους Γάλλους να μην παρασυρθούν από τον “λαϊκισμό”.

Προφανώς και δεν είναι κόσμιο να γίνονται δηλώσεις για τα εσωτερικά άλλων χωρών, ούτε υποδείξεις στους πολίτες άλλης χώρας τι να ψηφίσουν.

Πώς θα του φαινόταν του Κουμουτσάκου εάν ο Ολάντ έκανε δήλωση κι έλεγε σε ελληνικές εκλογές “μην ψηφίσετε τη δεξιά στην Ελλάδα;”.

Ή εάν βγει αύριο η Λεπέν και δηλώσει σε μελλοντικές εκλογές “μην παρασυρθείτε από τους γεμανόφιλους του Μητσοτάκη;”.

Αλλά προφανώς ο Γιώργος Κουμουτσάκος δεν έχει στο μυαλό του την ελληνική εξωτερική πολιτική αλλά στο να φανεί ο ίδιος αρεστός στο Βερολίνο.

Τις προσωπικές του δημόσιες σχέσεις κάνει στο όνομα της Νέας Δημοκρατίας; Αυτό ας το απαντήσει στους νεοδημοκράτες.

Βεβαίως δεν είναι μυστικό ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει εξαιρετικές σχέσεις με το Βερολίνο. Αλλά ούτε τα… προσχήματα;

«Σήμερα στη Γαλλία κτυπάει η καρδιά της Ευρώπης. Η Γαλλία πρέπει να κρατήσει. Να μην παρασυρθεί από το λαϊκισμό. Να μην υποκύψει στα άκρα και στις ακρότητες. Το οφείλει στην ίδια της την ιστορία. Στην πολιτιστική της κληρονομιά. Το οφείλει στη Δημοκρατία. Το οφείλει στην Ευρώπη» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

Ευτυχώς κανένας Γάλλος δεν θα πληροφορηθεί τη δήλωση Κουμουτσάκου, διότι κανένα διεθνές πρακτορείο δεν θα ασχοληθεί μαζί του, κι έτσι η ξεφτίλα μας δεν θα γίνει παγκόσμια.

Κουμουτσάκο σοβαρέψου! Δεν εξευτελίζεσαι μόνος σου, εξευτελίζεις ένα ολόκληρο κόμμα…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποκάλυψη Politico: Πυρηνική συνεργασία Γαλλίας και Ρωσίας στη Γερμανία εν μέσω πολέμου στην Ουκρανία

Αγρότες: Με εντολή Μαξίμου κλείνουν οι δρόμοι – Στην «άκρη» τα τρακτέρ για διέλευση των ταξιδιωτών

Αλλάζει ρότα ο Μακρόν: Αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνομιλιών με τον Πούτιν, ελέω… Τραμπ

Χωρίς προϋπολογισμό και πάλι η Γαλλία – Πολωμένο το πολιτικό σκηνικό

Ο Ζελένσκι αφού πήρε 90 δισ. από την Ε.Ε. την απαξιώνει: «Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...