Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή τα νομοσχέδια για τα μέτρα και τα αντίμετρα

Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή τα νομοσχέδια για τα μέτρα και τα αντίμετρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (8-10 Μαΐου) αναμένεται να κατατεθούν στη Βουλή τα νομοσχέδια με τα μέτρα και τα αντίμετρα, που περιλαμβάνει η τεχνική συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Τα προαπαιτούμενα τα οποία θα έχουν μηδενικό δημοσιονομικό αποτέλεσμα αναμένεται να ψηφιστούν μετά την επιστροφή του πρωθυπουργού από το ταξίδι που θα πραγματοποιήσει στην Κίνα, στις 16 Μαΐου.

Πληροφορίες του Bloomberg αναφέρουν εν τω μεταξύ ότι η συμφωνία και τα επόμενα βήματα του ελληνικού προγράμματος, θα απασχολήσουν αύριο Πέμπτη το EuroWorking Group, σε ειδική συνεδρίαση.

Σημειώνεται ότι στόχος της κυβέρνησης αποτελεί η αποσαφήνιση των μέτρων για τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους και των πρωτογενών πλεονασμάτων σε βάθος χρόνου, έως το Eurogroup της 22ας Μαΐου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πέθανε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας

Νίκος Δένδιας: «Το ανώτερο αγαθό είναι το συμφέρον της Πατρίδας» – «Κοσμογονικές γεωπολιτικές αλλαγές – Αλλάζουν όλα με ταχύτατους ρυθμούς»

Νίκος Δένδιας: Πιο σημαντικό από την πολιτική επιβίωση το συμφέρον της χώρας

ΣΥΡΙΖΑ: Εκτελεστικός βραχίονας του Μαξίμου, ο Κακλαμάνης, σχεδιάζει κατάργηση των ζωντανών μεταδόσεων των εξεταστικών επιτροπών

Η Ρένα Δούρου στο πλευρό των Βορειοηπειρωτών – Συνάντηση με τον Λευτέρη Νίκα στη Βουλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...