ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ESM, Handelsblatt, ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ελληνικό Χρέος, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, Κριστίν Λαγκάρντ,


















































Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»
Πλήγμα στον τουρισμό της Τουρκίας από τον πόλεμο στο Ιράν: Αυξάνονται οι ακυρώσεις και τα κόστη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όταν πηγαίνετε σε ένα εστιατόριο ο κατάλογος έχει περισσότερες επιλογές από ό,τι μόνο κρέας και ψάρι», δήλωσε η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνάντηση του διευθυντηρίου επιθυμώντας να συνοψίσει με εύθυμη διάθεση τη δική της θέση της για τη διαμάχη γύρω από το ελληνικό χρέος, σύμφωνα με δημοσίευμα της Handelsblatt.
Η γερμανική εφημερίδα αναφέρει πως μετά την τεχνική συμφωνία, οι πιστωτές της Ελλάδας ετοιμάζονται για μέτρα ελάφρυνσης του χρέους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Handelsblatt η Κομισιόν, η ΕΚΤ, ο ΕΜΣ και το ΔΝΤ έχουν συντάξει έγγραφο με πιθανές επιλογές.
Μεταξύ άλλων προβλέπεται η ανταλλαγή χρέους ενώ προτείνεται επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής των υφιστάμενων δανείων.
Επιπλέον η ΕΚΤ και οι επιμέρους ευρωπαϊκές κεντρικές τράπεζες θα μπορούσαν να αποστέλλουν στην Αθήνα τα κέρδη που θα αποκόμιζαν από τα ελληνικά ομόλογα.
























































