Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι Αλβανοί γιατί προστατεύουμε τα Σκόπια ενώ ομολογούν ότι τρέμουν τον στρατό μας

Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι Αλβανοί γιατί προστατεύουμε τα Σκόπια ενώ ομολογούν ότι τρέμουν τον στρατό μας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Χρειάστηκε πρωτίστως ένας Κοτζιάς και βεβαίως κι ένας Καμμένος για να εμπεδώσουν ξανά οι Αλβανοί αυτό που είχαν “ξεχάσει”, ότι δηλαδή η Ελλάδα είναι ισχυρή στρατιωτική δύναμη, ηγέτιδα των Βαλκανίων και δεν τους “παίρνει” για πολλά πολλά με την Ελλάδα.

Βλέπετε από το 1996 και μετά, που είχαμε παραδώσει τη διακυβέρνηση του τόπου μας στα εκσυγχρονιστικά και νεοφιλελεύθερα ασπόνδυλα, που θεωρούσαν “ισχυρή” Ελλάδα τη “φούσκα” του ευρώ, τα διακοποδάνεια και τις… Μυκόνους, που ήθελαν να αλλάξουν την ιστορία μας με θεωρίες “συνωστισμών” στη Σμύρνη, ουδείς ασχολιόταν σοβαρά με την εξωτερική μας πολιτική, με αποτέλεσμα ούτε να μας σέβονται, ούτε να μας φοβούνται οι κατσικοκλέφτες των Βαλκανίων.

Κρατίδια οπλισμένα με… σφεντόνες, όπως η Αλβανία και τα Σκόπια, προέβαλλαν αλυτρωτισμούς εις βάρος της χώρας μας, καλλιεργούσαν νοσηρούς εθνικισμούς ακόμα και μεταξύ των ομοεθνών τους που ζουν ως μετανάστες στη χώρα μας, έπαιζαν παιχνίδια εις βάρος και στην πλάτη της Ελλάδας με τους Τούρκους, ενώ πολλές φορές είχαν συνεργούς σε αυτά και ορισμένους ντόπιους επιχειρηματίες, που ενώ τους “στείλαμε” στα Βαλκάνια να “αγοράσουν” εκείνοι πήγαν στα Βαλκάνια και “πουλήθηκαν”.

Έτσι λοιπόν ο κάθε κατσαπλιάς, ο κάθε άοπλος, άρχισε να διεκδικεί με θράσος και κάτι από την Ελλάδα.

Οι ψευδομακεδόνες το όνομά μας και τον πολιτισμό μας, οι τουρκαλβανοί (διότι δεν είναι όλοι οι Αλβανοί απέναντι στην Ελλάδα, να λέμε την αλήθεια) θυμήθηκαν την “Τσαμουριά” και ο κάθε πικραμένος φτωχοδιάβολος φώναζε τον… πόνο του κι εμείς πώς αντιδρούσαμε; Με αφασία. Κι όσο εμείς ήμασταν σε αφασία, τόσο όλα αυτά τα καλικαντζαράκια αποθρασύνονταν.

Το “ξύλο” άρχισε να πέφτει όταν ο Κοτζιάς τράβηξε το αυτί του Ράμα και της παρέας του στις Βρυξέλλες τόσο δυνατά που τους προκάλεσε όχι απλά οξύ πόνο αλλά… μόνιμη βλάβη. Διότι σε μια κόλλα χαρτί τους έχουν τυλιγμένους οι ελληνικές υπηρεσίες ορισμένους και μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

“Σάλταρε” κι ο Καμμένος, φόρεσε την παραλλαγή και πήγε στα φυλάκια στα σύνορα. Κορόιδευαν οι φιλελέδες της Αθήνας, που να καταλάβουν τα ασπόνδυλα ανθρωπάκια τι συνέβαινε στη Βόρεια Ήπειρο. Είδαν τον Καμμένο στο χακί, τα χρειάστηκαν οι Αλβανοί. [Πόσο τα χρειάστηκαν; Διαβάστε εδώ].

Οι Αλβανοί λοιπόν, όχι όλοι φυσικά αλλά τα λαμόγια του Ράμα, που εκτελούν εντολές του αρχιμαφιόζου Ερντογάν, άρχισαν να μιλάνε για “Μεγάλη Αλβανία”. Δηλαδή να βάλουν φωτιά στα Βαλκάνια, οι ίδιοι που μετέτρεψαν την Αλβανία σε απέραντη χασισοφυτεία.

Η Ελλάδα και πολύ σωστά δεν αναμίχθηκε σε αυτούς τους σκυλοκαβγάδες.

Όταν το πράγμα άρχισε να εκτροχιάζεται επικίνδυνα για την ειρήνη στην περιοχή μας, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προσφέρθηκε να συμβάλλει, εάν του ζητηθεί, στην αποκλιμάκωση της κρίσης ενώ τάχθηκε υπέρ και της εδαφικής ακεραιότητας των Σκοπίων.

Αυτό στην Αθήνα δεν το κατάλαβαν οι ντόπιοι πολιτικάντηδες της παλαιοκομματικής παρακμής, των οποίων οι έγνοιες είναι να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες με τις συμμαθήτριες των θυγατέρων τους, το “έπιασαν” όμως στα Τίρανα μια χαρά, γιατί τους “έτσουξε”.

Το “τσούξιμο” αυτό το “έβγαλε” στην εφημερίδα Τέμα ο Μεντόρ Ναζάρκο (Mentor Nazarko), σε άρθρο γνώμης υπό τον τίτλο: “Όχι, κ. Κοτζιά, δεν βλάπτουμε ποτέ την ΠΓΔΜ εμείς οι Αλβανοί!”.

Ο αρθρογράφος αναφερόμενος στις δηλώσεις του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά με τις οποίες υπερασπίστηκε τα Σκόπια, σημειώνει ότι αυτές “οι δηλώσεις του κ. Κοτζιά εκ πρώτης όψεως προκαλούν έκπληξη”.

“Η δυνατή Ελλάδα, μέχρι τώρα εχθρός της ΠΓΔΜ, θέλει να προστατέψει αυτή τη χώρα από τους Αλβανούς εθνικιστές”, γράφει ο Ναζάρκο.

“Από στρατιωτικής άποψης αυτό είναι πολύ εύκολο για την Ελλάδα, σε περίπτωση που οι Αλβανοί βρουν το θάρρος να επιτεθούν, καθώς όπως δήλωσε ο Έλληνας ΥΕΘΑ πριν αρκετό καιρό, η στρατιωτική δύναμη της Ελλάδας είναι πολλές φορές μεγαλύτερη από εκείνη της Αλβανίας”.

Στη συνέχεια διερωτάται, για πιο λόγο πρέπει η Ελλάδα να προστατέψει τα Σκόπια, όταν μέχρι τώρα μόνο η Ελλάδα έχει προκαλέσει εμφανή προβλήματα σε αυτά.

Παράλληλα σύμφωνα με το άρθρο τον τελευταίο καιρό οι γειτονικές χώρες, αλλά και χώρες όπως η Ρωσία, αναφέρονται στους κινδύνους που προέρχονται από την Μεγάλη Αλβανία.

Μεταξύ άλλων ο αρθρογράφος επισημαίνει: «Φυσικά, δεν μου επιτρέπεται να δίνω συμβουλές σε μια προσωπικότητα όπως ο κ. Κοτζιάς, αλλά θεωρώ ότι πρέπει να καταλάβει μια και καλή. Τα παραμύθια της Μεγάλης Αλβανίας, δεν μπορούν να καλύψουν τις μεγάλες βλακείες που έχουν κάνει και ίσως εξακολουθούν να κάνουν οι γείτονες που θεωρούν το μέγεθος της χώρας ή το μέγεθος της στρατιωτικής τους δύναμης ως την πραγματική τους δύναμη».

Λοιπόν, άκου Αλβανέ “αρθρογράφε” για να μαθαίνεις. Η πραγματική δύναμη μιας χώρας είναι μόνο μία, η στρατιωτική της δύναμη. Από αυτή η Ελλάδα είναι πανίσχυρη και η Αλβανία είναι ανύπαρκτη, όπως ανύπαρκτα είναι και τα Σκόπια και όλοι οι υπόλοιποι στα Βαλκάνια.

Το γιατί η Ελλάδα αποφάσισε να προστατέψει τα Σκόπια δεν σας αφορά Αλβανέ. Δεν είναι κάτι που χρειάζεται να το κατανοήσεις, ένα πράγμα χρειάζεται, να το αποδεχθείς. Όπως και οι υπόλοιποι στα Βαλκάνια από εδώ και πέρα ένα πράγμα θα έχετε στον νου σας. Από την Αθήνα θα περνάτε, θα λέτε καλημέρα και όλα θα πηγαίνουν καλά.

Τις εποχές που μάθατε από το 1996 μέχρι το 2015 τώρα να τις ξεχάσετε. 19 χρόνια αρκετά χαρήκατε. Τέλος η πλάκα κατσαπλιάδες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Γεραπετρίτης: Στον ελληνοτουρκικό διάλογο δεν τίθενται ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...