Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παύλος Πολάκης: Είναι θέμα ημερών η σύλληψη της σπείρας που κλέβει νοσοκομεία

Παύλος Πολάκης: Είναι θέμα ημερών η σύλληψη της σπείρας που κλέβει νοσοκομεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Θέμα ημερών είναι η σύλληψη της σπείρας που διαρρηγνύει κλινικές ή τμήματα δημόσιων νοσοκομείων και η δράση της οποίας είναι σε πλήρη εξέλιξη, εκτίμησε τη Δευτέρα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Παύλος Πολάκης, σε ανακοίνωσή του με αφορμή τις πρωτοφανείς κλοπές ιατροτεχνολογικού υλικού στα νοσοκομεία Βόλου, Λαμίας και Λάρισας, που καταγράφηκαν στον απόηχο της μεγάλης κλοπής υλικού στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας», κάτω από τη μύτη της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), πριν από μία εβδομάδα.

«Τα τελευταία εικοσιτετράωρα βρίσκεται σε εξέλιξη δράση οργανωμένης σπείρας, η οποία διαρρηγνύει κλινικές ή τμήματα δημόσιων νοσοκομείων και υπεξαιρεί συγκεκριμένου είδους ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος χρησιμοποιείται καθημερινά και σε ευρεία κλίμακα για την εξέταση ασθενών» αναφέρεται σε ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Σύμφωνα με την Αριστοτέλους, «οι έρευνες για τη συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και η σύλληψη των μελών της οργανωμένης σπείρας είναι θέμα ημερών».

Στην ίδια ανακοίνωση, διαβεβαιώνεται πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας, σε συνεργασία με τους διοικητές των νοσοκομείων, έχει εξασφαλίσει την απρόσκοπτη συνέχιση των ραντεβού ασθενών, στα πληγέντα νοσοκομεία, αλλά και τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας, με το υπάρχον δυναμικό υπηρεσιών φύλαξης, στα υπόλοιπα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

Αυτή είναι η κατάσταση των τριών τραυματιών φιλάθλων του ΠΑΟΚ

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό βρέφος τριών μηνών

Πολύνεκρη τραγωδία στα Τρίκαλα: Νεκρές εργάτριες από την έκρηξη στη «Βιολάντα»

Σαρώνει η γρίπη: 8 θάνατοι και 15 στη ΜΕΘ – 871 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία σε μία εβδομάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...