ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Ευρωζώνη, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μαργαρίτης Σχοινάς, Πιστοληπτική Αξιολόγηση,


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να επιδείξουν υπευθυνότητα και να τιμήσουν τις προσπάθειες του ελληνικού λαού κάλεσε τις εμπλεκόμενες πλευρές ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, επισημαίνοντας ότι η Ελλάδα έχει εφαρμόσει τις δεσμεύσεις της και «τώρα είναι η σειρά των εταίρων να πράξουν το ίδιο».
«Είναι θετικό ότι το Eurogroup αναγνώρισε τη σημαντική πρόοδο της Ελλάδας σχετικά με το πακέτο πολιτικής και την εφαρμογή των προαπαιτούμενων» τόνισε παράλληλα, αναφερόμενος στη χθεσινή συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών.
Στο πλαίσιο αυτό, εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η επίτευξη συμφωνίας είναι «εφικτή», καθώς «το τέλος της αξιολόγησης είναι πολύ κοντά».
«Καλούμε όλες τις πλευρές να δείξουν υπευθυνότητα και να τιμήσουν τις προσπάθειες της Ελλάδας και του ελληνικού λαού τους τελευταίους μήνες» κατέληξε, κάνοντας ειδική μνεία στη θετική συνεισφορά του προέδρου Γιούνκερ στο «κλείσιμο της συμφωνίας το συντομότερο δυνατό».
























































