ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
“Η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο”, τόνισε ο πρόεδρος της Eυρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, χαιρετίζοντας την πρόοδο στην εφαρμογή των αναγκαίων διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
Στο πλαίσιο της συνόδου των G7 στην Ιταλία, ο επικεφαλής της Κομισιόν υποστήριξε ότι στην Ελλάδα «έχουν γίνει μεταρρυθμίσεις» και εξήρε τις προσπάθειες του ελληνικού λαού, «αποτίνοντας φόρο τιμής στο θάρρος του».
Ερωτηθείς για τους στόχους της σημερινής συνόδου, ο Γιούνκερ επεσήμανε ότι «θέλουμε να χτίσουμε γέφυρες και όχι τοίχους» και απηύθυνε μήνυμα συνεργασίας ανάμεσα στις επτά ισχυρότερες χώρες του πλανήτη.
Όσον αφορά τη συμφωνία του Παρισιού για το περιβάλλον, διαβεβαίωσε ότι θα εφαρμοστεί εξ ολοκλήρου και η ΕΕ θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.
Ειδική μνεία έκανε και στα δημοσιεύματα περί καταδίκης των υψηλών γερμανικών πλεονασμάτων εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνόδου του ΝΑΤΟ.
«Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν υιοθέτησε μία τόσο επιθετική ρητορική» σημείωσε, ενδεικτικά.
«Αναφέρθηκε στα πλεονάσματα, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει στις υπερβολές, οι οποίες δημοσιεύθηκαν στον Τύπο» έσπευσε να προσθέσει.
























































