ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Ηλίας Κασιδιάρης, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Δένδιας, Χρυσή Αυγή,


















































Η Τουρκία σχεδιάζει σενάρια πολέμου εν μέσω των διευρυνόμενων αμυντικών δεσμών Ισραήλ-Ελλάδας, αποκαλύπτει επίσημη επιστολή
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Ο Γκιγιόμ Τρισάρ εκλέχτηκε για δεύτερη φορά Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Ανατολής της Γαλλίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εισήγηση για την επιβολή της αυστηρότερης δυνατής ποινής στον Ηλία Κασιδιάρη υπέβαλε στον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, η επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής για το επεισόδιο με τον Νίκο Δένδια και τη χειροδικία σε βάρος του.
Σε κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση, ομόφωνα όλα τα κόμματα, πλην της Χρυσής Αυγής, καταδίκασαν την ενέργεια του χρυσαυγίτη ως «απαράδεκτη» και «αντικοινοβουλευτική».
Επιπλέον, η εισήγηση περιέχει πρόταση για επιβολή της αυστηρότερης ποινής στον Κασιδιάρη, σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής, δηλαδή την περαιτέρω περικοπή της αποζημίωσής του.
Φαίνεται όμως πως οι χρυσαυγίτες είναι αμετανόητοι αν κρίνει κανείς από την τοποθέτηση του Χρήστου Παππά, ο οποίος όχι μόνο υποστήριξε πως ο χρυσαυγίτης «παγιδεύτηκε» από το «σχέδιο» του Νίκου Δένδια, αλλά κι ότι το επεισόδιο αποτέλεσε αφορμή ο βουλευτής της ΝΔ να κάνει «αρχηγική» εμφάνιση στο κόμμα του.
Η Επιτροπή Δεοντολογίας αποδοκίμασε παράλληλα και τον χρυσαυγίτη βουλευτή Γ. Σαχινίδη ο οποίος συνελήφθη να μοιράζει φυλλάδια με ναζιστικό προπαγανδιστικό υλικό της Χρυσής Αυγής σε μαθητές γυμνασίου μέσα στη Βουλή. Ο χρυσαυγίτης βουλευτής ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε ότι απαγορεύεται κάτι τέτοιο, αλλά η επιχειρηματολογία του δεν έπεισε την επιτροπή.
Επιπλέον, στην Επιτροπή συζητήθηκε και η πρόταση του Νίκου Βούτση να αποκλειστούν όλοι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές από αντιπροσωπείες που συμμετέχουν σε διεθνείς οργανισμούς, τουλάχιστον για όσο διάστημα διαρκεί η δίκη της «εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή». Όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής συμφώνησαν στην πρόταση αυτή.
























































