ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για το Eurogroup ζητά η Νέα Δημοκρατία, προκειμένου όπως λένε γαλάζιες πηγές “να μάθουν οι πολίτες την αλήθεια”.
Ειδικότερα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση με την οποία ζητά τη διεξαγωγή προ ημερησίας συζήτησης την οικονομία, τις αποφάσεις του χθεσινού Eurogroup και τις δεσμεύσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση.
Στην αίτηση του κ. Μητσοτάκη τονίζεται ότι η δεύτερη αξιολόγηση του προγράμματος έκλεισε με 16 μήνες καθυστέρηση, γεγονός που προκάλεσε μεγάλο κόστος στους Έλληνες πολίτες και την οικονομία. Ενώ υπογραμμίζεται ότι η κυβέρνηση οδήγησε τη χώρα σε πολυετή λιτότητα και ζητά την προ Ημερησίας Διατάξεως Συζήτηση στη Βουλή για να μάθει ο ελληνικός λαός την αλήθεια.
























































