ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Κουρδική Πηγή: Ο Τομ Μπάρακ ζήτησε οι Κούρδοι (SDF) να επιστρέψουν όλα τα αμερικανικά όπλα τους
Συρία: Η τουρκική MİT μοιράζει όπλα στις φυλές της Ανατ. Συρίας για να επιτεθούν στους Κούρδους
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία του υπερβολικού ελλείμματος «μέσα στις επόμενες βδομάδες» θα προτείνει η Κομισιόν όπως ανακοίνωσε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί.
Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Βρυξέλλες, ανέφερε ότι «η Ελλάδα έχει κάνει εντυπωσιακές προσπάθειες», επισημαίνοντας ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας δεν είναι πλέον άνω του 3%, όπως ορίζει το Σύμφωνο Σταθερότητας, ενώ το 2016 ξεπεράστηκε και ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος σχεδόν κατά δέκα φορές.
Η Επιτροπή, κατά τον ίδιο, δεν προχώρησε στην εν λόγω πρόταση τον προηγούμενο μήνα γιατί ανέμενε το αποτέλεσμα των συζητήσεων στο Eurogroup για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, το οποίο τελικά ήταν «επιτυχές», όπως είπε, σηματοδοτώντας την «εμπιστοσύνη» των εταίρων στην Ελλάδα.
«Δεν υπάρχει λόγος πλέον να καθυστερούμε την απόφαση για την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία υπερβολικού ελλείμματος», υπογράμμισε ο Μοσκοβισί, προσθέτοντας ότι η Επιτροπή θα υποβάλει την πρόταση «πολύ σύντομα, μέσα στις επόμενες εβδομάδες».
«Ήρθε η ώρα να αναγνωριστούν οι προσπάθειες της Ελλάδας», κατέληξε ο Γάλλος επίτροπος.
























































