ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Νέα Δημοκρατία,


















































Γιαννακόπουλος: Ανάρτησε το πρόγραμμα της «Συμμαχίας Ελλήνων» - Πως αντέδρασε ο Κασιδιάρης
Τσίπρας: Ο Μητσοτάκης ποδηγετεί τη Δικαιοσύνη – Με αλλαγή κυβέρνησης θα λογοδοτήσει για τις υποκλοπές και τη διαφθορά (βίντεο)
Eurostat: Στη δεύτερη χειρότερη θέση της ΕΕ η Ελλάδα στη φτώχεια – Σε κίνδυνο 2,8 εκατ. πολίτες
Ο Μακρόν απαγορεύει την κυκλοφορία και η Μελόνι βγάζει το στρατό στους δρόμους
ΜάκΙνταϊρ, Μοντέρο, Ντόρσεϊ και Τζόσεφ δημιουργούν τον τέλειο παίκτη της EuroLeague
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με μια ανακοίνωση από το Γραφείου Τύπου, η Νέα Δημοκρατία επιτίθεται στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του Economist.
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Δυστυχώς για τη χώρα ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να κινείται στη δική του πραγματικότητα, πολύ μακριά από όσα βιώνουν οι πολίτες.
Click4more: Τσίπρας: “Δεν θα βγούμε τώρα στις αγορές! Θα βγούμε με το σπαθί μας”
Η σημερινή Κυβέρνηση έχει δείξει αλλεργία ιδεολογική απέναντι στις μεταρρυθμίσεις, καταδιώκει την υγιή επιχειρηματικότητα, γυρίζει την παιδεία μας πολλές δεκαετίες πίσω.
Επιβάλλει διαρκείς φορολογικές επιβαρύνσεις. Για όλους αυτούς τους λόγους είναι μία Κυβέρνηση που δεν μπορεί να οδηγήσει σε δυναμική επανεκκίνηση την οικονομία και τη χώρα σε έξοδο από την κρίση.
Αδυνατεί να αξιοποιήσει την υπεύθυνη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης που συμβάλει θετικά στις προοπτικές της χώρας.
Είναι μια Κυβέρνηση ανίκανη να ξεκολλήσει από το χθες».
























































