ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης: Αναγκαία για τη χώρα μια δυνατή κεντροαριστερά

Μητσοτάκης: Αναγκαία για τη χώρα μια δυνατή κεντροαριστερά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Οι διαχωριστικές γραμμές ξεθωριάζουν στα χρόνια της κρίσης» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το ΣΕΦ κατά την ομιλία του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης,  εξηγώντας ότι κάποτε θα ήταν αδιανόητο ο αρχηγός της ΝΔ να απευθύνει ομιλία στο κόμμα που παραδοσιακά ήταν ο εχθρός.

Ο κ. Μητσοτάκης απένειμε τα εύσημα στην Φώφη Γεννηματά προσωπικά για την συνεργασία τους στο πλαίσιο της συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ.

“Μας χωρίζουν αρκετά αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά”

«Προφανώς μας χωρίζουν αρκετά αλλά αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά» είπε ο κ.Μητσοτάκης περιγράφοντας το πολιτικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί στη χώρα και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο οι δυο χώροι να συμπορευτούν ξανά αν το επιβάλει το εθνικό συμφέρον.

«Προϋποθεση να φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος» είπε μιλώντας για το κοινό χρέος να προστατευθούν οι αρμοί της δημοκρατίας.

«Ο καθένας έχει τις μνήμες την ιστορία τους ηγέτες τις προτεραιότητες και τις παρακαταθήκες του αλλά έχουμε αποδείξει ότι τα κόμματά μας μπορούν να κάνουν την υπέρβασή τους» ανέφερε ακόμα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ευχήθηκε ειλικρινά όπως είπε επιτυχία στο εγχείρημα γιατί « Η χώρα χρειάζεται μια δυνατή κεντροαριστερή έκφραση είναι στοιχείο προόδου και ισορροπίας του πολιτικού συστήματος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο βολικός «μπαμπούλας»

Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με “Φιλίες” και κατευνασμούς»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο να παντρέψει το γιο του με την Σάκκαρη

Ο πανέξυπνος… διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο – Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ

Ο Σαμαράς αποτελειώνει τον Μητσοτάκη – Τον Σεπτέμβριο ανακοινώνει κόμμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...