Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μουσταφά διαψεύδει το “λίβελο” της τουρκικής STAR – Έκθετος ο Λοβέρδος

Ο Μουσταφά διαψεύδει το “λίβελο” της τουρκικής STAR – Έκθετος ο Λοβέρδος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το “λιβελογράφημα” της τουρκικής εφημερίδας STAR αλλά εμμέσως πλην σαφώς και τον Ανδρέα Λοβέρδο που έσπευσε να υιοθετήσει αμάσητη την τουρκική χοντροκομμένη προπαγάνδα “αδειάζει” με σκληρή δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Ροδόπης, Μουσταφά Μουσταφά.

Ο βουλευτής Ροδόπης υπογραμμίζει πως δεν έχει οποιαδήποτε σχέση του με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας, στο φύλλο της 30ης Ιουνίου, και καταγγέλλει με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός του «σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα γράφει ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως η Ελλάδα ήθελε να προχωρήσει στην έκδοση των οκτών Τούρκων, αλλά δεν της το επέτρεψε η Γερμανία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας «Star», ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι: «η Ελλάδα δεν προχώρησε στην έκδοση των οκτώ στρατιωτικών γιατί υπέκυψε στις πιέσεις του Βερολίνου προς τον Αλέξη Τσίπρα».

Μάλιστα, η εφημερίδα εμφανίζει τον βουλευτή να λέει ότι η Ελλάδα έχει γίνει «βιλαέτι» της Γερμανίας και γι’ αυτό η κυβέρνηση πίεσε τη δικαιοσύνη ώστε να πει όχι στην έκδοσή τους.

Ο κ. Μουσταφά διαψεύδει τα όσα γράφτηκαν και αναφέρει στη δήλωση του: «Δηλώνω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδεμία σχέση έχω, με όσα γράφονται στο πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας STAR Τουρκίας στο φύλλο της 30ης Ιουνίου 2017.

Είναι ολοφάνερο ότι τα γραφόμενα δεν ταιριάζουν με κανένα τρόπο ούτε με το χαρακτήρα μου, ούτε με την πολιτική μου διαδρομή, την ιδεολογία μου και τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύομαι.

Καταγγέλλω με αποτροπιασμό την εμπλοκή του ονόματός μου σε ένα τέτοιο λιβελογράφημα. Θα υπερασπισθώ με όλους τους τρόπους τον πολιτικό μου χώρο, την τιμή και την υπόληψή μου».

Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, ζητούσε εξηγήσεις για το εάν έγιναν οι δηλώσεις που αποδίδονταν στον βουλευτή, ότι «η Αθήνα είχε αποφασίσει την έκδοση των πραξικοπηματιών, ωστόσο η Γερμανία το εμπόδισε».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...