ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνικά Ομόλογα, Μέγαρο Μαξίμου,


















































Έντρομος ο κουτοπόνηρος Έντι Ράμα απολογείται σαν υποτελής στον Αλέξη Τσίπρα -και όχι στον φίλο του Μητσοτάκη- για τα επεισόδια
Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στο 25,6% η ΝΔ - Δεύτερη η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Τέταρτο το ΠΑΣΟΚ
Διαλύθηκε η αύπαρκτη Νέα Αριστερά των υβριστών του Τσίπρα και των φιλότουρκων
Απάντηση Αλέξη Τσίπρα σε Έντι Ράμα: «Κατανοώ τον εκνευρισμό της στιγμής και για αυτό δεν θυμώνω»
Ο Τραμπ φέρεται να ούρλιαζε στον Νετανιάχου: «Είσαι εντελώς τρελός!; Θα ήσουν φυλακή αν δεν ήμουν εγώ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν έχει ληφθεί καμία απόφαση σε σχέση με έκδοση ομολόγου του ελληνικού δημοσίου εντός του επόμενου δεκαημέρου, τονίζουν κυβερνητικές πηγές αναφορικά με σχετικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, όπως έχουν δηλώσει ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών «η κυβέρνηση εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα για μία επιτυχή έξοδο στις αγορές με κύριο γνώμονα την προετοιμασία του εδάφους, ώστε από τον Αύγουστο του 2018 το ελληνικό δημόσιο να είναι σε θέση να αναχρηματοδοτήσει το χρέος του χωρίς τη στήριξη του επίσημου τομέα».
























































