Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος “κράζει” τη ΝΔ του Μητσοτάκη – Τι λέει για Ντόρα και Χατζηδάκη

Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος “κράζει” τη ΝΔ του Μητσοτάκη – Τι λέει για Ντόρα και Χατζηδάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άγριο “κράξιμο” στη ΝΔ από τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ταξί Θύμιο Λυμπερόπουλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο news247.gr και στον Γ. Μανιάτη.

Με αφορμή την υπόθεση της Uber ο πρόεδρος των ταξιτζήδων επιτέθηκε στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της ΝΔ κατηγόρησε προσωπικά την Ντόρα Μπακογιάννη για τις θέσεις που έχει λάβει, ενώ χαρακτήρισε ως ανεπάγγελτο πολιτικό τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη.

Τι είπε ο Θύμιος Λυμπερόπουλος:

Κρατικά είναι τα Ι.Χ. που κάνουν μεταφορές και βάσει των αποφάσεων του Ευρωπαικού δικαίου και για την Ισπανία και για τη Γαλλία πρόσφατα, η οποία εμείς προσφύγαμε μέσω της ΣΥΡΟΥΣ που είναι η πανευρωπαϊκή ομοσπονδία. Εδώ υπάρχει ο ορισμός της διαπλοκής και της παγκοσμιοποίησης. Και όσοι τη στηρίζουν, είτε πολιτικοί είτε ιδιώτες, είναι αυτοί που θέλουν να τελειώσουν την κοινωνία, να δημιουργήσουν τεράστια ανεργία και να μπορέσουν να φεύγουν τα χρήματα κάθε χώρας και να πηγαίνουν σε φορολογικούς παραδείσους.

Ο πολίτης, που χρησιμοποιεί μία παράνομη εταιρεία που δεν πληρώνει τους φόρους της, είναι συνεργός στη φτωχοποίηση της χώρας.

Όπως ήμασταν συνεργοί όλη η Πολιτεία, όλοι οι πολίτες, τόσα χρόνια, φυσικά τους κάλυπταν οι πολιτικοί, όλοι αυτοί οι νταβατζήδες, που έβγαλαν τα δισεκατομμύρια στο εξωτερικό και πτώχευσε η χώρα μας. Αυτό θέλει η παγκοσμιοποίηση, στο μέγιστό της βαθμό.

Να γίνουν τα ιδιωτικά μονοπώλια, τα καρτέλ, γιατί στη χώρα μας έχουμε αυτή τη στιγμή να έχουμε τρεις κατηγορίες πολιτικών: α. οι άνθρωποι που θέλουν τα ιδιωτικά μονοπώλια, β. η Αριστερά, το ΚΚΕ, που θέλει τα κρατικά μονοπώλια, και γ. υπάρχει και μία μεσαία τάξη, με μία κυβέρνηση που χτυπιέται από εδώ και από εκεί και είναι και άπειρη και έχει ιδεοληψίες και κάνει και λάθη, που προσπαθεί να ισορροπήσει κοινωνικά το σύστημα.

Αν, λοιπόν, η Πολιτεία δεν καταλάβει ότι σε αυτόν τον τόπο έχουμε φτάσει 30 εκατ. τουρισμό και δεν πληρώνεται τίποτα για να διαχυθεί ο πλούτος προς την κοινωνία και δεν ελεγχθούν, και μέσω Ι.Χ. δημιουργούν παθητικότητα τουριστικά γραφεία, ενοικιαζόμενα μετά οδηγού, για να σβήνουν και τα κέρδη από άλλες υπηρεσίες, συν τα κέρδη που εξοικονομούν μέσω άλλων εφαρμογών, τότε η Ελλάδα είναι τελειωμένη.

Αυτό εξήγησα χθες και σε μία επίσκεψή μου στο Μαξίμου, στον κ. Βερναρδάκη. Ότι πλέον πρέπει για να μπορέσει να επιβιώσει αυτή η χώρα να πληρώνουν όλοι και λιγότερο φόρο.

Υπάρχουν μελέτες στον τουρισμό, από προηγούμενη πενταετία, που ήταν ο μισός τουρισμός και λιγότερος. Που υπήρχε διαφυγή, κατά τις μελέτες, 5 δισ. στον ΦΠΑ και 12 δισ. στο εισόδημα.

Δε μπορεί το Ι.Χ. να κάνει αστική μεταφορά, γιατί το ευρωπαϊκό δίκαιο το απαγορεύει. Και όλες οι άλλες ηλιθιότητες, γιατί πρόκειται περί ηλιθίων, για να μην πω διαπλεκόμενων που βγαίνουν και λένε να προστατέψουν την Uber, γιατί ένα Ι.Χ. να μη μπορεί να βγάλει ένα μεροκαματάκι, να κάνει μία μεταφορά με ένα μικρό Ι.Χ., όπως τα είπε η Ντόρα Μπακογιάννη (σ.σ. Μανιάτης: στο πλαίσιο της ελεύθερης αγοράς).

Δεν είναι ελεύθερη αυτή. Αυτή η διαδικασία είναι η καρτελοποίηση της κοινωνίας. Θα φέρω ένα παράδειγμα. Τα Jumbo έχουν κλείσει 150.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Πέραν από τους ιδιοκτήτες αυτών των επιχειρήσεων, υπήρχαν και κάποιοι εργαζόμενοι. Η επίπτωση στην ανεργία είναι να έχει πάνω 450.000 εργαζομένων. Πόσους υπαλλήλους πήραν και με τι μισθούς; 5.000. Αυτές είναι οι πολυεθνικές οι νεοφιλελεύθεροι που θέλουν να καθιερώσουν στην πατρίδα μας.

Ερωτ.- Πώς στέκονται τα κόμματα απέναντι στους ταξιτζήδες. Η κυβέρνηση σας ακούει;

Η κυβέρνηση μας έχει ετοιμάσει ένα νόμο, έστω και καθυστερημένα, που πιθανόν τις επόμενες ημέρες θα πάει στη Βουλή, το οποίο είναι τέλειο, όσον αφορά αυτά τα θέματα.

Ερώτ. Θα είστε ικανοποιημένοι;

Βεβαίως. Αλλά υπάρχει μια αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα κομματίδια, τα οποία έχουν γίνει μάνατζερ της Uber.

Ερωτ: Η ΝΔ είναι μάνατζερ της Uber;

Ε βέβαια. Όταν βγαίνουν πρωτοκλασάτα στελέχη μαζί με τον αρχηγό και ουσιαστικά υιοθετούν με νόμιμες διαδικασίες ή η Ντόρα και ο Κυρανάκης συναναστρέφονται με τον γενικό διευθυντή της Umber εδώ στη χώρα και λένε γιατί να μην μπορεί να δουλέψει και να βγάλει ένα μεροκαματάκι ένα ΙΧ; Καταλαβαίνεται τι εγκεφαλικά νεοφιλελεύθερα έχουν πάθει αυτοί οι άνθρωποι;

Ερωτ: Διαβάζω την αρθρογραφία σας στη Δημοκρατία, του Φιλιπάκη εσείς είστε ένας λαϊκός δεξιός, αν μου επιτρέπεται ο όρος

Εγώ το υιοθετώ …πιστή εφαρμογή του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού.

Ερωτ: Ποια η διαφορά η δική σας και γιατί είσαστε τόσο αντίθετος με τον νεοφιλελευθερισμό;

Εγώ μεγάλωσα μέσα σε ένα χώρο πολιτικό και με δική μου θέληση, χωρίς να έχω πάρει τίποτα από εκεί, να δίνω προς την κοινωνία την δικαιοσύνη στην οικονομία και δικαίωση στην εργασία. Αρχές πανάρχαιες που είναι αξίωμα στην πολιτική και παράλληλα η εξέλιξη από το 2010 και ύστερα της ΝΔ που με έκανε και να φύγω είναι ότι ενώ βάζει στο καταστατικό της, την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή την καταπατά. Την διαλύει και πάει σε μονόπλευρες πολιτικές τύπου Μάνου και Ανδριανόπουλου, που θυμάστε αυτή την πολιτική πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Θυμάστε ότι η κοινωνία ένα βράδυ άκουσε ότι απελευθερώνω τα καύσιμα για να φτηνύνουν, Ανδριανόπουλος. Και είχαν 58 δρχ. το βράδυ το λίτρο το πετρέλαιο και την άλλη ημέρα είχαν 120 ή σε μια εβδομάδα. Αυτή είναι η νεοφιλελεύθερη πολιτική. Πλύση εγκεφάλου, πάρτε και συζητήστε με τον Χατζηδάκη . Αν θα τον κατανοήσετε και έχετε μια λογική κοινωνική, τότε εγώ είμαι τρελός. Έφτιαξε μια εργαλειοθήκη χωρίς να φτιάξει ασφαλιστικές δικλείδες νόμου, το τι κάνει ο καθένας. Τίποτα και περηφανεύεται ότι έχει και το πολιτικό κόστος. Ο ανεπάγγελτος πολιτικός που έχει μια ζωή βιοποριστικά ζει από την πολιτική, διορισμένος 10 χρόνια στην ευρωβουλή δεν μπορεί να καταλάβει και να ακούσει την κοινωνία ότι έτσι την ματώνει, την αφυδατώνει, την σκοτώνει. Δυστυχώς αυτή είναι η ΝΔ σήμερα και από εκεί που την ψήφιζαν εκατομμύρια άνθρωποι, έχουν καταντήσει να προσπαθούν να ξεπεράσουν το 20% και δυστυχώς δεν θα το περάσουν..

Ερωτ: Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι καλπάζει κλπ

Εντάξει, οι δημοσκοπήσεις λέγανε και για το όχι ότι βγαίνει μπροστά. Τώρα τα παιχνίδια των δημοσκοπήσεων δεν θέλω να τα κρίνω

Ερωτ. Εσείς είστε μέσα στη κοινωνία;

Εγώ ξέρω ότι ο δεξιός ντρέπεται ότι είναι δεξιός. Ο νεοδημοκράτης, ο καθεαυτού, αυτοί που γεννήθηκαν εκεί μέσα. Ντρέπονται να πούνε για αυτή την πολιτική και δεν μπορούν να την υπερασπίσουν. Δεν είναι δυνατόν να πηγαίνει στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με το επιτελείο του και ο Παπανδρέου να βρίζει τη ΝΔ και τον Καραμανλή. Αυτά δεν έχουν γίνει στην ιστορία ποτέ. Ποτέ δεν έχουν ξαναγίνει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Μητσοτάκης: Στις 13 Μαΐου η συνάντηση με τον Ερντογάν στην Άγκυρα

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...