ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ - Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα,
Ο Τραμπ μπλόκαρε ισραηλινή επιδρομή στη Συρία - «Ψυχραίνουν» οι σχέσεις με Νετανιάχου, ενισχύεται ο άξονας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας
Τι κρύβεται πίσω από τη σύναψη συμφωνίας μεταξύ Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν; - Οι επιπτώσεις για την Ελλάδα και
Συρία: Ισλαμιστές σκότωσαν Ελληνορθόδοξο στη Χομς (Έμεσα)
Οι μουσουλμάνοι της Σερβίας ενώθηκαν μετά από 20 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Ευρωπαϊκό Τμήμα του ΔΝΤ έχει ήδη στείλει την Ανάλυση Βιωσιμότητας Χρέους της Ελλάδας στο Εκτελεστικό του Συμβούλιο, το οποίο «θα συζητήσει το θέμα στις 20 Ιουλίου», δήλωσε την Τρίτη ο Πολ Τόμσεν.
Έτσι, η συζήτηση για την Ελλάδα επισπεύδεται, καθώς η ημερομηνία που είχε ανακοινώσει ο εκπρόσωπος του Ταμείου, Τζέρι Ράις, σε παλαιότερη δήλωσή του, ήταν η 27η Ιουλίου.
Σύμφωνα με το Bloomberg, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ντουμπρόβνικ της Κροατίας, ο κ. Τόμσεν ανέφερε ότι αυτό που έχει σημασία είναι «η Ελλάδα να μπορεί να σταθεί στα πόδια της, να μην έχει ανάγκη το ΔΝΤ ή τον ESM. Αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Αν η Ελλάδα μπορεί να αρχίσει την επαφή με τις αγορές, αυτό ήταν σίγουρα ευπρόσδεκτο».
























































