Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Που είναι σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι ο Τσίπρας τα πήρε;” – Η δεξιά “Δημοκρατία” τα χώνει στους “αναξιόπιστους” της ΝΔ

“Που είναι σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι ο Τσίπρας τα πήρε;” – Η δεξιά “Δημοκρατία” τα χώνει στους “αναξιόπιστους” της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον Φεβρουάριο ο Αλέξης Τσίπρας έπειτα από επίσκεψη του στη Μαδρίτη, όπου παρέστη στη Σύνοδο των χώρων του Νότου, έκανε στάση στο Παρίσι για να συναντήσει τους εκπροσώπους γνωστής γαλλικής τράπεζας, η οποία ανέλαβε εν τέλει σύμβουλος της κυβέρνησης για θέματα χρέους αλλά και εξόδου στις αγορές, γράφει η εφημερίδα “Δημοκρατία” και συνεχίζει:

“Θερμόαιμα στελέχη της αντιπολίτευσης, που ανακάλυψαν το μυστικό ταξίδι Τσίπρα, υποστήριζαν τότε ότι… έπιασαν τον πρωθυπουργό να εισπράττει μίζα, απειλούσαν ότι θα τον βάλουν φυλακή, ενώ διέδιδαν ότι ο Αλέξιος πήγε με τα παιδιά του για αναψυχή στην Ντίσνεϊλαντ”.

“Γράψαμε τότε προς τον κ. Μητσοτάκη”, συνεχίζει η “Δημοκρατία”, “και κάποιοι από το περιβάλλον του μας παρεξήγησαν ότι αυτή δεν είναι ούτε σοβαρή ούτε μετρημένη ούτε αντάξια κόμματος όπως η ΝΔ αντιπολίτευση”.

“Χθες ο Τσίπρας πανηγύρισε τα αποτελέσματα εκείνου του επεισοδιακού ταξιδιού κατάφερε και βγήκε στις αγορές”, τονίζει η “Δημοκρατία” και αναρωτιέται:

“Πού είναι, άραγε, σήμερα οι μάγκες που έλεγαν ότι τα πήρε; Σιωπούν. Περιττεύει να σημειώσω πόσο αναξιόπιστοι γίνονται σε τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά, διάβολε, γιατί πρέπει να φορτώνεται ένα κόμμα τις αστοχίες τους; Θα το απαντήσει κανείς;”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...