ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία - Ήττα για την Τουρκία
Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»
Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άκρως ειρωνική ήταν η αντίδραση του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Η αξιωματική αντιπολίτευση του εύχεται και στα επόμενα γενέθλιά του να έχει βρει ένα νέο αφήγημα, καθώς δεν θα τον βρουν στον ίδιο ρόλο.
«Ευχόμαστε στον κ. Τσίπρα χρόνια πολλά.Και στα επόμενα γενέθλιά του να έχει βρει νέο αφήγημα, καθώς θα το χρειαστεί για τα έδρανα της αντιπολίτευσης που θα βρίσκεται».























































