Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γαλάζιος εμφύλιος Γιαννόπουλου – Μπακογιάννη για την Περιφέρεια Στερεάς

Γαλάζιος εμφύλιος Γιαννόπουλου – Μπακογιάννη για την Περιφέρεια Στερεάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Δεν αποφάσισα εγώ να κατεβώ απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη. Η οικογένεια Μητσοτάκη αποφάσισε να κατεβεί απέναντί μου», τονίζει ο πρωην υπουργός Θανάσης Γιαννόπουλος που όπως είναι γνωστό οι σχέσεις του με την οικογένεια Μητσοτάκη τα προηγούμενα χρόνια ήταν κατι παραπάνω από καλές.
Σήμερα είναι απέναντι. Αφορμή η Περιφέρεια Στερεάς.

Όπως μεταφέρει το ρεπορτάζ στο Lamia Report ο Θανάσης Γιαννόπουλος θεωρεί ότι τον “πούλησαν”, αφού μέχρι πριν από λίγο καιρό η οικογένεια ήταν υπέρ της υποψηφιότητάς του, όπως τουλάχιστον δηλώνει ο ίδιος ο κ. Γιαννόπουλος.

«Δεν αποφάσισα εγώ να κατεβώ απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη. Η οικογένεια Μητσοτάκη αποφάσισε να κατεβεί απέναντί μου. Η κ. Ντόρα Μπακογιάννη και ο κ. Κώστας Μπακογιάννης με δηλώσεις του πριν από μήνες είχαν ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητάς μου», δηλώνει φανερά ενοχλημένος ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στην “Ώρα της Φωκίδας”, τονίζοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είναι «λαγός» κανενός και ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

«Οι γονείς μου δεν είχαν καμιά σχέση με πολιτικά τζάκια, ούτε με την ολιγαρχία του πλούτου και των ΜΜΕ. Τη μόνη περιουσία που μου άφησε ο πατέρας μου ήταν μια πλούσια κοινωνική προσφορά, καθώς υπηρετούσε ως γιατρός 40 ολόκληρα χρόνια. Κατεβαίνω στην πολιτική με τις προσωπικές μου περγαμηνές και μια ιστορία που την έχτισα με τις δικές μου δυνάμεις πέτρα – πέτρα. Αν κάποιοι θεωρούν ότι μόνο με τα’ όνομά τους θα δημιουργήσουν δέος στην κοινωνία, αυτό είναι δικό τους θέμα. Προσωπικά απευθύνομαι στους πολίτες και μόνο σε αυτούς», υποστήριξε.

“Μου τηλεφώνησε ο στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά”
Σχετικά με την επιλογή της ΝΔ να μην στηρίξει την υποψηφιότητά του, ο κ. Γιαννόπουλος τόνισε ότι λίγες μέρες πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και ενώ είχε ήδη απευθύνει την πρόσκληση στα μέσα ενημέρωσης, δέχτηκε ένα τηλέφωνο από τον κ. Κώστα Μπούρα, στενό συνεργάτη του κ. Σαμαρά, ο οποίος του ζήτησε να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση και να περιμένει να ανακοινώσει το κόμμα την υποψηφιότητά του. «Απάντησα ότι θα ανακοινώσω και τους είπα να αποφασίσουν τι θα κάνουν. Έκτοτε δεν είχαμε άλλη επικοινωνία», είπε ο κ. Γιαννόπουλος.

Τι λέει ο Μπακογιάννης για την υποψηφιότητα Γιαννόπουλου

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο LamiaReport, είπε πως τιμά την προσφορά του κ. Γιαννόπουλου και ότι δεν θέλει να προβεί σε οποιοδήποτε χαρακτηρισμό. “Δεν είναι αυτός ο τρόπος που εγώ πολιτεύομαι…”, είπε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Όταν ρωτήθηκε γενικά για πισώπλατα μαχαιρώματα και χτυπήματα κάτω από τη μέση, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε ότι η πολιτική είναι όντως πολύ βρώμικη, αλλά όπως τόνισε δεν πρόκειται να ακολουθήσει κάποιους σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί απλά δεν του ταιριάζει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Γιατί ζητάμε διεθνείς παρατηρητές στις εκλογές

Επιμένει ο Κασσελάκης: Εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών

Κασσελάκης: «Να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός και να γίνουν εκλογές παρουσία διεθνών παρατηρητών»

Μουράτ Γετκίν: Την 1η Απριλίου «όλοι θα ξυπνήσουμε σε μια διαφορετική Τουρκία»

Η Κωνσταντινούπολη θα κρίνει το μέλλον του Ερντογάν – Τα δυο σενάρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...