ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Financial Times, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Κοτζιάς, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» - «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»
Η Αυστρία απαγορεύει το πολιτικό Ισλάμ: «Δεν θέλω και δεν θα αποδεχτώ τα παιδιά μου ή τα παιδιά του έθνους
Τα γραφεία του Αντώνη Σαμαρά σε ιστορικό «πολιτικό αρχηγείο» στο κέντρο της Αθήνας
Αγρίνιο: Ομαδικός βιασμός 15χρονης με ψυχολογικά προβλήματα
Πηγές ΥΠΕΞ: Διάβημα διαμαρτυρίας της Ελλάδας στην Τουρκία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σκληρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς κατηγορώντας την για «επίδειξη νεοραγιαδισμού» καθώς όπως λέει «υποκλίνεται στα μονόπλευρα, συκοφαντικά, και εκ του πονηρού δημοσιεύματα μερίδας του ξένου Τύπου» με αφορμή το δημοσίευμα των Financial Times.
«Για πολλοστή φορά, στο βωμό του μικροπολιτικού οφέλους, προσφέρει χείρα βοηθείας σε έξωθεν προσπάθειες κατασυκοφάντησης του υπουργού Εξωτερικών.
Για μια ακόμη φορά, ενώ προσποιείται ότι κόπτεται για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, ούτε καν μπαίνει στον κόπο να σεβαστεί τις αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Προφανώς, η ανεξάρτητη εξωτερική πολιτική της Ελλάδας ενοχλεί. Θα την συνηθίσουν» σημειώνει.
























































