ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Καμίνης, Δημοκρατική Συμπαράταξη, ΕΣΗΕΑ, Φώφη Γεννηματά,


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την υποψηφιότητά του για τη νέα ηγεσία της κεντροαριστεράς ανακοίνωσε επισήμως ο Γιάννης Ραγκούσης πριν λίγο, σε συνέντευξή του στην ΕΣΗΕΑ.
Στις ανακοινώσεις του ο Γ. Ραγκούσης εξήγησε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια μεγάλη προοδευτική παραταξη για να γίνουν οι αναγκαίες τομές ώστε να ξεπεραστεί πλήρως η κρίση.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής υποψήφιοι είναι η Φώφη Γεννηματά και ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, ενώ ανοιχτό έχει αφήσει το ενδεχόμενο και ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
























































