Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απόβαση Μακρόν στην Αθήνα με ντουζίνες επενδυτών – Ποιοι κολοσσοί έρχονται

Απόβαση Μακρόν στην Αθήνα με ντουζίνες επενδυτών – Ποιοι κολοσσοί έρχονται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οριστικοποιήθηκε η άφιξη του Εμανουέλ Μακρόν στην Αθήνα για τις 7 Σεπτεμβρίου. Μαζί με τον Γάλλο Πρόεδρο θα έρθουν και αρκετοί μεγάλοι επενδυτές με απώτερο σκοπό την επίτευξη σημαντικών συμφωνιών, οι οποίες θα βοηθήσουν σημαντικά στην προσπάθεια αναστροφής του οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα.

Πρόκειται, σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών» για 24 εταιρείες (Accor, Aerospace Valley, Airbus, Alstom, Ardian, Avril, BPCE, BPI, Bred Bank, CMA CGM, Domitys, EDF, Groupe PSA, Idel, Medef, Orpea, OT Morpho, Sanofi, Servier, Suez, Thales, Total, Trigano, Vinci) που δραστηριοποιούνται στον χώρο του τουρισμού, των μεταφορών, της έρευνας, της ενέργειες, των φαρμάκων και τρία τραπεζικά ιδρύματα, ενώ η λίστα μεγαλώνει καθημερινά.

«Θα επιχειρηθεί σταθεροποίηση των βημάτων της ελληνικής οικονομίας μέσω επενδύσεων που δεν έγιναν όλα τα μνημονιακά χρόνια, ενώ παράλληλα οι καλές ειδήσεις οι οποίες φτάνουν από το εξωτερικό για την Ελλάδα αρχίσουν να διαβρώνουν σταδιακά την εσωτερική πληροφόρηση η οποία είναι απολύτως ελεγχόμενη από την αξιωματική αντιπολίτευση». Αυτό ακριβώς διατύπωσε ανώτερος αξιωματούχος της κυβέρνησης στη συνάντηση που έγινε για την προετοιμασία της έλευσης Μακρόν.

Οι Αλέξης Τσίπρας και Εμανουέλ Μακρόν θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην Πνύκα κατά τη διάρκεια της οποίας θ’ αναφερθούν στη Δημοκρατία, στην Ευρώπη και στα σταθερά βήματα που πρέπει να γίνουν απ’ όλους για ένα καινούργιο ευρωπαϊκό μοντέλο. Θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις ενός νέου ευρωπαϊκού γίγνεσθαι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απόφαση «α λα Τραμπ» του Μακρόν: Στην άκρα αριστερά η Ανυπότακτη Γαλλία του Μελανσόν

Αλέξης Τσίπρας: Η ανασύνθεση και επανίδρυση της δημοκρατικής παράταξης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση – Είναι ΑΝΑΓΚΗ!

Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ – Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις

Αλέξης Τσίπρας για επισιτιστική ασφάλεια: «Ούτε ένα στρέμμα χαμένο»

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...