Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: Ο Μιχελάκης δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις

Ανδρουλάκης: Ο Μιχελάκης δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Δεν θέλουμε να είμαστε ο κολαούζος της εξουσίας, είτε δίπλα στη Ν.Δ. είτε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ” τονίζει ο ευρωβουλευτής της Ελιάς και γραμματέας της ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Σε συνέντευξή του στον Βήμα FM ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπολύει επίθεση κατά του Γιάννη Μιχελάκη τονίζοντας χαρακτηριστικά: Ποιος θα είναι π.χ. υπουργός Εσωτερικών που θα κάνει μια μεταρρύθμιση. Θα είναι ο κ. Μιχελάκης, που δεν έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, με τις πολιτικές του επιλογές, ότι δεν μπορεί να είναι;”

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στον Βήμα FM

Λέμε για τον Στουρνάρα… Να σας πω την αλήθεια; Το θεωρώ δεύτερο. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο υπουργός Οικονομικών, να κάνει μια μεταρρύθμιση. Ποιος θα είναι π.χ. υπουργός Εσωτερικών που θα κάνει μια μεταρρύθμιση. Θα είναι ο κ. Μιχελάκης, που δεν έχει αποδείξει μέχρι σήμερα, με τις πολιτικές του επιλογές, ότι δεν μπορεί να είναι; Ένα παράδειγμα σας λέω. Πρέπει να βάλουμε μπροστά την πολιτική ατζέντα και μετά να συζητούμε τα πρόσωπα.

Υπάρχει μια ενίσχυση των άκρων και ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. αντί να πάρουν αποστάσεις, προσπαθούν να το διαχειριστούν. Αντί να έχουμε τέτοιους ανθρώπους μέσα στην κυβέρνηση, δεν καταλαβαίνουν ότι πρέπει να υπάρξει μια εθνική συμφωνία, ως χώρα, σε πέντε βασικά θέματα και παράλληλα εμείς, ως ΠΑΣΟΚ και ως Κεντροαριστερά, να δικαιωθούμε για το πώς μπορούμε να βγούμε από την κρίση;

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να συζητά πολιτικά για να υπάρχει ένα πλαίσιο εθνικής συνεννόησης, αλλά είναι άλλο οι στρατηγικές συμμαχίες.

Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να κάνει στρατηγική συμμαχία ούτε με τη Ν.Δ. ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να κάνει ένα διμέτωπο πολιτικό αγώνα και να στηρίξει την αυτονομία του και την ιστορική πολιτική του διαδρομή. Εμείς, δεν θέλουμε να είμαστε ο κολαούζος της εξουσίας, είτε δίπλα στη Ν.Δ. είτε δίπλα στον ΣΥΡΙΖΑ και να υπάρχουν κάποιοι υπουργοί από το ΠΑΣΟΚ ες αεί – κάποιοι υπουργοί «χάιλαντερ»…

Σας είπα ότι θεωρώ ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να έχει στρατηγική συμμαχία ούτε με τη Ν.Δ. ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να είναι κάποιοι ες αεί υπουργοί. Αυτό είπα. Σαν κουλτούρα, πρέπει δηλαδή το ΠΑΣΟΚ να έχει πάντα υπουργούς και το ΠΑΣΟΚ να είναι πάντα στην εξουσία; Όχι βέβαια! Μπορεί να υπάρχει και στην αντιπολίτευση. Και να σας πω και κάτι; Αν βγει πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, ας συμμαχήσει στην κυβέρνηση με τη Ν.Δ. Δεν μπορεί να δημαγωγεί συνέχεια στην πλάτη μας. Και ο κ. Σαμαράς που τα δύο πρώτα χρόνια το έπαιζε αντιμνημονιακός και ο κ. Τσίπρας που τέσσερα χρόνια τώρα το παίζει το ίδιο. Ας συγκυβερνήσουν, λοιπόν!»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης «τροχονόμος της ακρίβειας»

Δημοσκόπηση: Μειώνεται η ψαλίδα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ξανά ο Κανένας

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές – Όχι σε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Μόλις στο 26,6% η ΝΔ – Ο «Κανένας» έπιασε τον Μητσοτάκη στην καταλληλότητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...