Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση Φώφης στον Τσίπρα: Θα δεις τι θα πάθεις, εμείς θα κάνουμε… μεγάλη κεντροαριστερά!

Επίθεση Φώφης στον Τσίπρα: Θα δεις τι θα πάθεις, εμείς θα κάνουμε… μεγάλη κεντροαριστερά!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να εμφανιστεί ως ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου, δεν είναι απλά αλαζονική και κωμική, είναι Ύβρις», απαντά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας το άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην εφημερίδα Documento και συνεχίζει:

«Ο άνθρωπος που αλυσόδεσε την χώρα, που εκχώρησε τον εθνικό πλούτο, που υπονομεύει τους θεσμούς και διχάζει συνειδητά τους Έλληνες, ο λαθρέμπορος ελπίδας, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον μεγάλο ηγέτη των αξιών, τον άνθρωπο που έφερε την εθνική συμφιλίωση και έκανε το αίτημα της Αλλαγής πράξη».

Σημείωση: Πότε ο Αλέξης τα έκανε όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας; Μήπως η Φώφη Γεννηματά μπερδεύεται με όλα τα μνημόνια που ψήφισε πρώτη και καλύτερη εκείνη με μεγάλη προθυμία;

Η Φώφη Γεννηματά καταλήγει λέγοντας ότι «ο πανικός του κ. Τσίπρα μπροστά στην αναγέννηση της μεγάλης Κεντροαριστεράς, τον οδηγεί στο να εκτίθεται περισσότερο. Την λαϊκή καταδίκη όμως δεν θα την γλυτώσει».

Ωστόσο εδώ οφείλουμε να διορθώσουμε τη Φώφη Γεννηματά αυστηρά για λόγους ιστορικής συνέπειας. Ο Ανδρέας Παπανδρέου μίλαγε για μεγάλη δημοκρατική παράταξη και ποτέ για “κεντροαριστερά”. Την “κεντροαριστερά” πρωτοανέφερε ο Κώστας Σημίτης και οι σοσιαλφιλελέδες λακέδες του.

Τη σοσιαλεφιλελεύθερη κεντροαριστερά σου Φώφη με τα Ποτάμια και τους Καμίνηδες, ο ελληνικός λαός έχει καταδικάσει και θα καταδικάσει ξανά.

Το ζητούμενο είναι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη και όλοι εσείς, τα απολειφάδια της κεντροαριστεράς, δηλαδή οι φιλελέδες εκσυγχρονιστές, δεν έχετε καμία σχέση μαζί της. 5% είχατε, στο 5% θα μείνετε!

Επίσης, υπενθυμίζουμε στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου επέμενε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι σοσιαλιστικό κόμμα που δεν έχει καμία σχέση με τη σοσιαλδημοκρατία.

Το σημερινό ΠΑΣΟΚ και η κυοφορούμενη ΔΗΣΥ δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου και την παράδοση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

ΠΑΣΟΚ: Ολοκληρώθηκε το ευρωψηφοδέλτιο με … άρωμα «Σασμού»

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...