ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα ήταν λάθος για την Ευρώπη η πλήρης ρήξη των σχέσεών της με την Τουρκία» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης Ντόρα Μπακογιάννη αντιδρώντας με την πλειονότητα των Ευρωπαίων ηγετών.
Σε εκδήλωση με θέμα : «Η οικονομική ισχύς της Ελλάδας και ο ρόλος της στα Βαλκάνια» που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Μουσείο της Θεσσαλονίκης η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε ότι η Ελλάδα οφείλει να πάρει θέση και να πείσει τους ευρωπαίους εταίρους της, ότι τα επακόλουθα μιας τέτοιας στάσης θα ήταν βλαπτικά, όχι μόνο για την Τουρκία και τους πολίτες της, αλλά μακροπρόθεσμα και για τα συμφέροντα της Ευρώπης.
«Αν η Ελλάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αν θέλει να υποστηρίξει καθαρά το μακροπρόθεσμο εθνικό της συμφέρον, τότε οφείλει να αναλάβει πρωτοβουλίες και να υποστηρίξει σθεναρά ότι το κλείσιμο της πόρτας προς την Τουρκία θα είναι βλαπτικό όχι μόνο για τους Τούρκους πολίτες που επιθυμούν τον εκδημοκρατισμό της χώρας τους.
Θα είναι βλαπτικό και για την ίδια την Ευρώπη», σημείωσε η βουλευτής.
Προέτρεψε επίσης την «Ευρώπη να δει όπως οφείλει, πιο μακριά».























































