ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ προειδοποιεί τη Βρετανία με αντίποινα εάν του επιβάλει κυρώσεις
Η Δημοκρατία του Κονγκό μεταφέρει την πρεβεία της από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ
Οι Τούρκοι ψαρεύουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε ελληνικά θαλάσσια πάρκα - Ερώτηση Φαραντούρη στην Κομισιόν
Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
Η Νότια Κορέα προετοιμάζει αποστολή στρατιωτικών μέσων στα Στενά του Ορμούζ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.
Μιλώντας , στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων σημείωσε ότι αυτό θα γίνει “πριν κλείσει η χρονιά και επεξεργαζόμαστε τη σχετική ρύθμιση – τροπολογία γιατί εκ των πραγμάτων οφείλουμε, με βάση τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει, να βρούμε κάποιο ισοδύναμο για να αντικαταστήσει τον φόρο στο κρασί”.
«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο αυτής της διαδικασίας, σύντομα θα υπάρξει η κατάθεση της σχετικής τροπολογίας», διαβεβαίωσε ο υπουργός, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία.
Ο κ. Αποστόλου επισκέφθηκε την Πέμπτη το υπό κατασκευή φράγμα του Νεστορίου, ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο καθώς θα αρδεύσει πάνω από 70.000 στρέμματα ενώ σήμερα θα επισκεφθεί τη Φλώρινα.
























































