ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Τραμπ: Θα πλήξουμε σύντομα το «πυρηνικό οχυρό» της Τεχεράνης στο όρος Πίκαξ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σαφή εντολή έδωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή για να μην επαναληφθούν ίδια φαινόμενα με αυτό του “Αγία Ζώνη” και να μπει φρένο στην οικολογική καταστροφή του Σαρωνικού.
«Τώρα είναι η ώρα να καθαρίσεις τη σαπίλα που τριάντα χρόνια υπάρχει στο χώρο αυτό. Διαφορετικά θα τη χρεωθείς εσύ», είπε σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr ο πρωθυπουργός στον υπουργό Ναυτιλίας και ζήτησε σκληρά μέτρα για τους υπευθύνους της καταστροφής, μερικά εκ των οποίων δημοσιοποιήθηκαν με την ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου και άρχισαν να υλοποιούνται από χθες.
Ταυτόχρονα ο Αλέξης Τσίπρας έκανε λόγο για «επικοινωνιακές αρρυθμίες» της κυβέρνησης στην υπόθεση της οικολογικής καταστροφής.
Προφανώς δεν θέλησε να επικεντρώσει στα λάθη και παραλείψεις που υπήρξαν, προκειμένου να μην προχωρήσει άμεσα στην αντικατάσταση του αρμόδιου υπουργού.
Η υπόθεση της οικολογικής καταστροφής του Σαρωνικού, πάντως, δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση, ενώ πολλά για το μέλλον θα κριθούν από την ικανότητα που θα επιδείξει για τον περιορισμό των επιπτώσεων.
























































