Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση “βόμβα”: Κλείνει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 3 μονάδες η διαφορά

Δημοσκόπηση “βόμβα”: Κλείνει η ψαλίδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ – Στις 3 μονάδες η διαφορά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ανατροπή της δημοσκοπικής εικόνας καταγράφει έρευνα της Commonview για το News 24/7 αφού μετά από μια περίοδο κατά την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έδειχνε να προηγείται σημαντικά του κυβερνώντος κόμματος, πλέον η ψαλίδα κλείνει και ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει σημαντικά ποσοστά επανασυσπείρωσης.

Σύμφωνα με την έρευνα που παρουσιάζει αναλυτικά το News 24/7 στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις πρόσφατες πρωτοβουλίες του πρωθυπουργού, έχει ανακτήσει σημαντικό έδαφος και πλέον η απόσταση που φαίνεται να τον χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία βρίσκεται μόλις στις 3 ποσοστιαίες μονάδες. Το κυβερνών κόμμα καταγράφει ποσοστό24% έναντι 27% της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αντίστοιχα, στο ερώτημα “ποιόν θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό” ο κ. Μητσοτάκης προηγείται μεν με ποσοστό 32,1%, ωστόσο, ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε “απόσταση αναπνοής”, αφού συγκεντρώνει 29,2%. Πάντως, ο “κανένας” εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγαλύτερο ποσοστό από τους πολιτικούς αρχηγούς στην καταλληλότητα για το αξίωμα του πρωθυπουργού με ποσοστό 36,6%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρένα Δούρου: Χωρίς εκπαιδευτικούς τα ελληνικά σχολεία της Νυρεμβέργης – Χάνουμε Έλληνες γιατί το Υπουργείο Παιδείας «κοιμάται»

Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» – Η Νίνα Κασιμάτη κάλεσε την Απεσταλμένη να ζητήσει δημόσια συγγνώμη

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα – Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...