ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βίτσας: Η Ελλάδα είναι πομπός ειρήνης, συνεργασίας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή

Βίτσας: Η Ελλάδα είναι πομπός ειρήνης, συνεργασίας και σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η χώρα μας είναι πομπός ειρήνης και συνεργασίας και γεωστρατηγικής σταθερότητας σε ένα περιβάλλον που πλήττεται από αστάθεια και πολέμους τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Βίτσας στην ΕΡΤ.

«Η Ελλάδα έχει ξεπεράσει σε μεγάλο επίπεδο τις δυσκολίες των παρελθόντων ετών και όλοι συμφωνούν ότι πρέπει να κλείσουν γρήγορα οι επόμενες αξιολογήσεις και περιμένουν να λήξει η μνημονιακή περίοδος το ταχύτερο δυνατό» πρόσθεσε.

Οι συζητήσεις με την Αμερική αφορούν θέματα όπως το ενεργειακό και την αναβάθμιση των οπλικών συστημάτων. «Στόχος η Ελλάδα να γίνει κέντρο παραγωγής καλών ειδήσεων» συμπλήρωσε ο κ. Βίτσας ενώ όπως ανέφερε «το επενδυτικό ενδιαφέρον υπάρχει στο χώρο της ενέργειας, χώρο του θεάματος, αμυντική βιομηχανία και κατασκευές σε χώρες που προετοιμάζεται η ανοικοδόμησή τους».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Το υποβρύχιο «Πρωτεύς» στο Πάρκο Ναυτικής Παράδοσης – Νίκος Δένδιας: «Για μας τους Έλληνες η θάλασσα είναι στοιχείο ταυτοτικό»

Νίκος Δένδιας: Ενίσχυση των αμυντικών δεσμών με Νορβηγία και Ολλανδία σε επίπεδο ΝΑΤΟ και ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...