ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Πρόεδρε να σε κεράσουμε…σαλέπι” – “Να προσέχεις το στρατό και τα σώματα ασφαλείας”

“Πρόεδρε να σε κεράσουμε…σαλέπι” – “Να προσέχεις το στρατό και τα σώματα ασφαλείας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με Θεσσαλονικείς που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου συνομίλησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, αμέσως μετά το τέλος της επίσημης δοξολογίας.

Ο κ. Παυλόπουλος «έσπασε» το πρωτόκολλο και αντί να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο για να μεταβεί στο Θωρηκτό “Αβέρωφ” στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, κινήθηκε προς το πλήθος που τον παρακολουθούσε πίσω από τα κάγκελα ασφαλείας.

Διακριτικά και ενώ τα τηλεοπτικά συνεργεία είχαν στραμμένη την προσοχή τους στις δηλώσεις των πολιτικών ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πλησίασε τους συγκεντρωμένους και άρχισε να τους χαιρετά, οι οποίοι μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό αντέδρασαν με ενθουσιασμό, αφού είχαν την ευκαιρία να σφίξουν το χέρι του κ. Παυλόπουλου και να του πουν λίγες κουβέντες.

Ο κ. Παυλόπουλος περπάτησε αρκετά κατά μήκος της οδού Αγίου Δημητρίου για να τους χαιρετίσει όλους και προκειμένου να μιλήσει μαζί τους.

«Χρόνια πολλά» για την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, τους ευχήθηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ανταλλάσσοντας κουβέντες μαζί τους.

«Για την πατρίδα», του φώναξαν κάποιοι, «να προσέχεις το στρατό και τα σώματα ασφαλείας», τού είπαν άλλοι.

Λίγο πριν τελειώσει η σειρά των συγκεντρωμένων ένας κύριος πλησίασε προς το μέρος του Προέδρου της Δημοκρατίας και τού είπε: «Πρόεδρε δεν έρχεσαι να σε κεράσουμε ένα σαλεπάκι …».

Ο κ. Παυλόπουλος χαμογέλασε και αφού ολοκλήρωσε τις χειραψίες με τους παρευρισκόμενους, επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, οπότε και το πλήθος ξέσπασε σε θερμά χειροκροτήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού

Θεσσαλονίκη: Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε σε φρεάτιο υπόγειου πάρκινγκ

Πρωτομαγιά: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση Πρ. Παυλόπουλου για υποκλοπές: Καίριο πλήγμα στην καρδιά του Κράτους Δικαίου

Κτηνωδία στη Χαλκιδική: Έριξαν φόλες και σκότωσαν 21 σκυλιά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...