ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Σε τουρκική φυλακή οι Έλληνες που άνοιξαν ελληνική σημαία στην Αγιά Σοφιά
Le Parisien Matin: Η Γαλλία πρότεινε στην Ελλάδα να δώσει τα Mirage 2000 στην Ουκρανία και να πάρει Rafale
Σοκ στην Ουκρανία: Σκελετωμένοι στρατιώτες στην πρώτη γραμμή λόγω έλλειψης φαγητού
Νίκος Δένδιας: Οι Τούρκοι μάς βρίζουν και απειλούν - «Έχω αποφύγει τον πειρασμό να απαντήσω σε οτιδήποτε από αυτά»
Ο Νίκος Δένδιας «χτίζει» στρατό drone με άμυνα αντί-drone - «Έχουμε κάνει τις σωστές επιλογές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για «ακροδεξιά ιδεολογήματα της Ν.Δ.», καθώς και για «διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και δημιουργίας fake news», κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.
«Τα ακροδεξιά ιδεολογήματα της Ν.Δ. είναι γνωστά, το ίδιο και οι διαρκείς προσπάθειες διαστρέβλωσης της πραγματικότητας και δημιουργίας fake news.
Για όλα αυτά δόθηκαν απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό στη Βουλή, πριν από λίγες μέρες, σε μια συζήτηση που μάλλον ο κ. Μητσοτάκης προτιμά να ξεχάσει αφού ο ίδιος έμεινε παντελώς και παγκοίνως έκθετος, ως προς τη σχέση του κόμματός του με την ανομία και την εμπλοκή σε σκοτεινές υποθέσεις, ακόμα και του ίδιου προσωπικά», ανέφερε η Κουμουνδούρου.
Είχε προηγηθεί ανακοίνωση της Ν.Δ. που καταλόγισε στον πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο πως «πέτυχε ό,τι καταστροφικό ήθελε να πετύχει», με αφορμή δήλωση του κ. Παρασκευόπουλου, ο οποίος σημείωσε ότιο νόμος για την αποσυμφόρηση των φυλακών έχει έκτακτο χαρακτήρα και «δεν λέει κανείς πως πρέπει να ισχύει για πάντα».
























































