ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ΠΑΣΟΚ θριάμβευσε στις εκλογές της Κεντροαριστεράς και αυτό έδωσε μπόλικη χαρά στα στελέχη του.
Όπως μπόλικη χαρά έδωσε και η υψηλή προσέλευση στη διαδικασία, την οποία δεν άφησε ασχολίαστη ο Κώστας Λαλιώτης.
Το βράδυ της Κυριακής, ο πρώην υπουργός μαζί με άλλα «πράσινα» στελέχη, όπως τον Νίκο Σηφουνάκη, τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου και τη Λίνα Μενδώνη βρίσκονταν στη Χαριλάου Τρικούπη αναμένοντας τα αποτελέσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Κώστας Λαλιώτης ευρισκόμενος στον 6ο όροφο των γραφείων ακούστηκε να λέει στους παρευρισκόμενους «σας τα έλεγα, το ΠΑΣΟΚ δεν είναι άψυχο, αλλά επτάψυχο».
























































