Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ αντιδρά στην απόφαση Τσίπρα να κάνει πέρα τη Σαρία

Ο ψευδομουφτής Αχμέτ Μετέ αντιδρά στην απόφαση Τσίπρα να κάνει πέρα τη Σαρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο ψευδομουφτής Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, θέλει τη διατήρηση του ισλαμικού θεοκρατικού νόμου της Σαρία στη Θράκη, όταν η ίδια δεν ισχύει ούτε στη… μανούλα Τουρκία και επιμένει στη διατήρησή της όταν ο ίδιος, ως ψευδομουφτής, δεν έχει κανένα δικαίωμα να την ασκήσει, μιας και η εφαρμογή της Σαρία γινόταν και στον βαθμό που θα συνεχίσει να γίνεται από τους νόμιμους μουφτήδες που διορίζει το ελληνικό κράτος και όχι από τις “μαϊμούδες” του τουρκικού Προξενείου.

Αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό είναι ότι το Ισλάμ είναι μια θρησκεία δίχως ιερατείο. Οι μουσουλμάνοι δεν έχουν ιερείς. Έχουν αξιωματούχους του θεοκρατικού κράτους, “χαλιφάτου”, οι οποίοι ασκούν εξουσία εις το όνομα του Θεού. Έτσι, ένας μουφτής δεν είναι ιερέας αλλά δικαστής. Για την ακρίβεια ένας ιεροδικαστής, δηλαδή ένας δικαστής που κρίνει σύμφωνα με τον θεοκρατικό – “θεόπνευστο” νόμο της Σαρία.

Ένας μουφτής είναι ο ερμηνευτής του Κορανίου για την απόδοση Δικαιοσύνης, ή αλλιώς “ο ερμηνευτής του νόμου”. Όσο λοιπόν εφαρμόζεται η Σαρία στη Θράκη, ακόμα και ως προαιρετική σύμφωνα με τις πρόσφατες εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, ο μουφτής ως δικαστής διορίζεται από το ελληνικό κράτος και ο ψευδομουφτής δεν είναι κάτι περισσότερο από ένας ψευδοδικαστής, διαπράττει δηλαδή κραυγαλέα αντιποίηση Αρχής και κανονικά θα έπρεπε να έχει υποστεί τις κυρώσεις του νόμου αντί να τουιτάρει σαχλαμάρες.

Εάν μάλιστα η Σαρία καταργηθεί πλήρως τότε καταργούνται και οι μουφτήδες. Τόσο απλά. Αυτά όμως στη Θράκη δεν έχουν γίνει ξεκάθαρα ώστε να καθίσει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και ούτε φυσικά ο υπόλοιπος ελληνικός λαός μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι οι συμπατριώτες του μουσουλμάνοι καταφεύγουν στην… ιερά εξέταση της θρησκείας τους λες και ζούνε στον μεσαίωνα.

Σε κάθε περίπτωση ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που ανήγγειλε ότι η Σαρία στη Θράκη σύντομα θα είναι προαιρετική, διότι μέχρι τώρα η Σαρία στη Θράκη ίσχυε για τους Έλληνες μουσουλμάνους με τρόπο απαράδεκτο. Εάν είναι δυνατόν Έλληνες πολίτες να “δικάζονται” από τύπους που “ερμηνεύουν” τον… Θεό.

Θρασύτατος ο ψευδομουφτής της Ξάνθης, Αχμέτ Μετέ, επέκρινε με ανάρτησή του στο Twitter την απόφαση του Έλληνα Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να καταθέσει νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή για να υπερισχύσει πλέον σε σχέση με τους ισλαμικούς κανόνες και ο αστικός κώδικας στις κληρονομικές υποθέσεις των μελών της μουσουλμανικής κοινότητας της Δυτικής Θράκης.

Στην ανάρτησή του ο Αχμέτ Μετέ αναφέρει:

“Το δικαίωμα να εφαρμόζεται η σαρία είναι ένα δικαίωμα που το κερδίσαμε. Την ώρα που η μειονότητα περιμένει να πάρει πίσω τα δικαιώματα που της αφαίρεσαν, δυστυχώς το (ελληνικό) κράτος δεν άντεξε να εφαρμόζουμε τα δικαιώματα που απορρέουν από τη σαρία. Η μειονότητα πρέπει να βρίσκει λύσεις. Η μειονότητα πρέπει να χτυπά τις πόρτες της Ευρώπης. Η κατάσταση των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης βελτιώνεται, ενώ η μειονότητα της Δυτικής Θράκης ρίχνει συνεχώς αίμα. Λυπάμαι γι’ αυτό. Μερικοί πρέπει να σταματήσουν να αποφασίζουν για εμάς”.

Προφανώς και του κ. Μετέ δεν του είπε κανείς ότι είναι αδιανόητο σε χώρα μέλος της ΕΕ να ισχύει η Σαρία και ότι δεν είναι “εθνικό” θέμα η Σαρία, όπως προσπαθεί να την εμφανίσει, αλλά “θρησκευτικό”, για αυτό να μην μπερδεύει την Κωνσταντινούπολη και την εκεί ελληνική μειονότητα που αποτελείται από τα απομεινάρια της τουρκικής εθνοκάθαρσης.

Αλλά εάν θέλει τόσο πολύ τη Σαρία ο εν λόγω απατεώνας ψευδομουφτής, θεωρούμε ότι θα πρέπει πλέον να διερευνηθούν εις βάθος τα κίνητρά του, διότι όπως είναι γνωστό τη Σαρία προσπαθούν να επιβάλλουν στη Μέση Ανατολή οι εξτρεμιστές. Πράγματι, οι τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα και του Ισλαμικού Κράτους διακηρύττουν ότι θέλουν μια Συρία που να κυβερνιέται από τη Σαρία.

Επειδή λοιπόν οι εποχές που ζούμε δεν είναι “αθώες”, όποιος “επιμένει” τόσο για τη Σαρία οφείλουμε να τον κοιτάμε διπλά. Τι τη θέλει τη Σαρία ο ψευδομουφτής αφού δεν μπορεί να την εφαρμόσει; Μήπως έχει άλλα σχέδια στο κεφαλάκι του; Αλήθεια, μέχρι πότε το ελληνικό κράτος θα επιτρέπει στον κ. Μετέ την αντιποίηση Αρχής; Οι δυτικοί σύμμαχοί μας, που ακούνε Σαρία και αναστατώνονται, έχουν καμία πρόταση για την περίπτωσή του;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι γαλλικές Αρχές απέλασαν ιμάμη που υποστήριζε τους τζιχαντιστές – Το κήρυγμα μίσους

Τραγωδία στην Αλεξανδρούπολη: Σκοτώθηκε 14χρονος πέφτοντας από φωταγωγό

Τσίπρας: Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θα ευδοκιμήσουν – Η κυβέρνηση παρακάμπτει το Σύνταγμα

Αλέξης Τσίπρας για ιδιωτικά πανεπιστήμια: Άλλο ένα σκαλοπάτι στο κατήφορο της συστηματικής απαξίωσης του Συντάγματος

Αλέξης Τσίπρας: Εκλέχθηκε πρόεδρος του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...