ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ελληνική Κυβέρνηση, Τρόικα,


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Europa League: Λύγισε στο 89' ο ΟΦΗ από τη Ρεν (2-1)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κυβερνητικός αξιωματούχος εκτίμησε ότι το Σάββατο θα υπάρξει συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο με τους Θεσμούς, ενώ ο ίδιος υποστήριξε ότι όλα τα ζητήματα κλείνουν σιγά σιγά και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
“Φαίνεται ότι θα έχουμε συμφωνία σε τεχνικό επίπεδο το Σάββατο” είπε χαρακτηριστικά ο αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών μετά την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών.
Εν τω μεταξύ, το βασικό θέμα το οποίο απασχόλησε τις συνομιλίες του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή με τους επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών στο πλαίσιο της τρίτης αξιολόγησης, ήταν οι πλειστηριασμοί και ειδικά εκείνοι που αφορούν τα «κόκκινα» τραπεζικά δάνεια.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, αναφέρθηκε στις νομοθετικές αλλαγές που επήλθαν έτσι ώστε να είναι εφικτή η διεξαγωγή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, όπως αναφέρθηκε ακόμη και στις δυσκολίες οι οποίες έως τώρα αντιμετώπιζε η κυβέρνηση κατά την διεξαγωγή των πλειστηριασμών, μέσω της κλασικής οδού των Ειρηνοδικείων.
Τέλος, ο κ. Κοντονής ανέφερε ότι την Τετάρτη ήδη ξεκίνησαν οι πρώτοι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, οι οποίοι και θα συνεχιστούν.
























































