ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έντονα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης για το αν θα παραμείνει στους Ανεξάρτητους Έλληνες ή τελικά θα αποχωρήσει.
Μιλώντας στον Γιώργο Τράγκα και στο Χωρίς Αναισθητικό, ο Παύλος Χαϊκάλης ισχυρίστηκε ότι στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εξέφρασε όλες τις διαφωνίες του.
Αλλά όπως τόνισε «δεν πήγα εκεί για να τα σπάσω αλλά για να ακούσω και τον αντίλογο και να γίνει διάλογος»
Ωστόσο τόνισε ότι οι διαφωνίες του παραμένουν και πλέον περιμένει, ως τελευταία ευκαιρία, τη σύγκληση του Πολιτικού Συμβουλίου που θα συνεδριάσει με διευρυμένη σύνθεση το προσεχές Σαββατοκύριακο, προκειμένου να δει αν υπάρχει διάθεση να αλλάξουν τα πράγματα, όπως είπε, να καταθέσει τις θέσεις του και λάβει τις τελικές αποφάσεις, όπως άφησε να εννοηθεί.
Δείτε όλη τη συνέντευξη του Παύλου Χαϊκάλη:
























































