ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Συριακές Αρχές: Ο δράστης της επίθεσης που σκότωσε Αμερικανούς ήταν μέλος των δυνάμεων ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβεβαιώσεις ότι η διαδικασία της φορολοταρίας είναι αδιάβλητη παρείχαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών απαντώντας στο Ποτάμι, το οποίο νωρίτερα ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για σοβαρό ζήτημα αξιοπιστίας του συστήματος δημόσιων κληρώσεων.
Κατά τους ίδιους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, τους ηλεκτρονικούς λαχνούς συγκεντρώνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενώ την κλήρωση διενεργεί το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) που εδρεύει στην πανεπιστημιούπολη του Ρίου Πατρών και εποπτεύεται από το υπουργείο Παιδείας.
Όπως ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, πρόκειται για φορέα με μεγάλη εμπειρία, που εκτός της έκδοσης του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού για την εκπαίδευση, έχει και την ευθύνη της μετάδοσης των θεμάτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις.
Παράλληλα διενεργεί και τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ για λογαριασμό του ΟΠΑΠ, ΟΠΑΠ με σύστημα ανάλογο αυτού που διενεργούνται οι ηλεκτρονικές κληρώσεις του υπουργείου Οικονομικών.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ποταμιού στις φορολοταρίες κέριδσαν 26 άτομα από 2 φορές και 4 άτομα από 3 φορές.























































