Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΥΠΟΙΚ: Αδιάβλητη η διαδικασία της φορολοταρίας – ΠΟΤΑΜΙ: Κάποιοι κέρδισαν τρεις φορές

ΥΠΟΙΚ: Αδιάβλητη η διαδικασία της φορολοταρίας – ΠΟΤΑΜΙ: Κάποιοι κέρδισαν τρεις φορές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαβεβαιώσεις ότι η διαδικασία της φορολοταρίας είναι αδιάβλητη παρείχαν κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών απαντώντας στο Ποτάμι, το οποίο νωρίτερα ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα, κάνοντας λόγο για σοβαρό ζήτημα αξιοπιστίας του συστήματος δημόσιων κληρώσεων.

Κατά τους ίδιους κύκλους του υπουργείου Οικονομικών, τους ηλεκτρονικούς λαχνούς συγκεντρώνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ενώ την κλήρωση διενεργεί το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) που εδρεύει στην πανεπιστημιούπολη του Ρίου Πατρών και εποπτεύεται από το υπουργείο Παιδείας.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι κύκλοι, πρόκειται για φορέα με μεγάλη εμπειρία, που εκτός της έκδοσης του έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού για την εκπαίδευση, έχει και την ευθύνη της μετάδοσης των θεμάτων για τις πανελλαδικές εξετάσεις.

Παράλληλα διενεργεί και τις κληρώσεις του ΚΙΝΟ για λογαριασμό του ΟΠΑΠ, ΟΠΑΠ με σύστημα ανάλογο αυτού που διενεργούνται οι ηλεκτρονικές κληρώσεις του υπουργείου Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του Ποταμιού στις φορολοταρίες κέριδσαν 26 άτομα από 2 φορές και 4 άτομα από 3 φορές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λάκης Γαβαλάς χαρίζει red carpet στιγμές στην καρδιά της Ερμού – Μια «street» style πασαρέλα στη γιορτινή Αθήνα powered by ΣΚΡΑΤΣ

Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση – Η αλήθεια με νούμερα

Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση «Το 5ο Βήμα» στο Θέατρο Μικρό Χόρν με χορηγό τον ΟΠΑΠ

Ο Δημήτρης Τσίκλης στο Game Time: Το ντέρμπι με σαΐτες για καλό σκοπό και το μπέρδεμα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

Ένα Σάββατο γεμάτο στιλ, λάμψη και festive glam – Το Madwalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ σε περιμένει να λάμψεις στο Athens Metro Mall

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...