ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βούτσης: Δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό

Βούτσης: Δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη Βουλή θα διαμορφωθούν οι προϋποθέσεις για την επίλυση του Σκοπιανού προβλήματος, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, χωρίς να αποκλείει να υπάρξουν εξελίξεις πριν από την Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ, τον Ιούνιο.

«Εργάζονται όλοι αυτοί που θέλουν, αλλά και όσοι δεν θέλουν λύση», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, συνομιλώντας με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, μετά το κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου, αν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος, ο κ. Βούτσης απάντησε κατηγορηματικά «όχι, όχι, όχι», σημειώνοντας ότι το Σκοπιανό θα έχει επίκεντρο τη Βουλή.

Ως προς την χρονική συγκυρία για την επίλυση του προβλήματος, ο πρόεδρος της Βουλής επεσήμανε, ότι «δεν υπάρχει μεγαλύτερη πίεση από αυτή που υπήρχε εδώ και 10 χρόνια», συμπληρώνοντας ότι «ο συσχετισμός στη γείτονα έχει αλλάξει προς το καλύτερο».

«Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που τρίβουν τα χέρια τους, βλέποντας να εμφανίζονται αναχώματα στη FYROM για να μην υπάρξει λύση. Εμείς δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να έχει τέτοια αναχώματα», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Βουλής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλβανία: Τρίτη ημέρα συγκρούσεων και καταστροφών στους δρόμους των Τιράνων

Ισραήλ και Αλβανία υπογράφουν σημαντική διακυβερνητική συμφωνία στρατηγικής σημασίας

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας

Σάκης Αρναούτογλου προς Ούρσουλα: «Η Μακεδονία δεν χωρά σε ασαφείς διατυπώσεις»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...