ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας
Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ - Κατέρρευσε στο 23,8%
ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες «μπούκαραν» στο σπίτι της Ιλχάν Ομάρ
Σάκης Αρναούτογλου: Σε ποιές περιοχές θα βρέξει από Παρασκευή έως ξημερώματα Σαββάτου
Ο Νετανιάχου αποκάλυψε ότι τηλεφώνησε στον Πρόεδρο της Συρίας και του είπε να σταματήσει τις σφαγές των Δρούζων στη Σουέιντα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, απέστειλε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την προεδρία της Κύπρου, Νικόλας Παπαδόπουλος.
Στην επιστολή ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαιώνει πως τόσο ο ίδιος όσο και οι πρόεδροι των κομμάτων και οι επικεφαλής των κινήσεων που τον στηρίζουν στις προεδρικές εκλογές, «στέκονται στο πλευρό της Ελλάδας και στηρίζουν τις αποφάσεις της ελληνικής πολιτικής ηγεσίας στο θέμα της ονοματολογίας των Σκοπίων».
O Νικόλας Παπαδόπουλος σημειώνει πως «κάθε άλλη άποψη επιφέρει βαρύ πλήγμα στην ενιαία εθνική γραμμή με επιζήμιες επιπτώσεις επί των εθνικών θεμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του Κυπριακού».























































