Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυγενάκης: Εξήγγειλε αστυνομοκρατία αν ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός

Αυγενάκης: Εξήγγειλε αστυνομοκρατία αν ο Μητσοτάκης γίνει πρωθυπουργός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Υποστηρίζοντας πως «η ανοχή στα χαϊδεμένα παιδιά τους, “τα δικά τους παιδιά”, όπως είχε πει ο κ. Δραγασάκης για τους αναρχικούς, κάνει τη χώρα ξέφραγο αμπέλι», επιτέθηκε στην Κυβέρνηση με αφορμή την έξαρση βίας που όπως υποστήριξε έχει υπάρξει το τελευταίο διάστημα, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Σάμου του κόμματος.

Για το ίδιο θέμα, ο κ. Αυγενάκης ανέφερε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας έσπειραν ανέμους και σήμερα θερίζουν θύελλες. Επέλεξαν συνειδητά να διατηρήσουν επιλεκτική συγγένεια με το περιθώριο. Οι προκαταλήψεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και οι απαράδεκτες δηλώσεις του κ. Τόσκα έναντι του αστυνομικού προσωπικού, έχουν «αφοπλίσει» την αστυνομία, έχουν αποδυναμώσει τη θέληση και το ενδιαφέρον της. Η επαναφορά του νόμου και της τάξης είναι αυτονόητη υποχρέωση της επόμενης κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη: Σπάμε τα άβατα. Καταργούμε τον νόμο Παρασκευόπουλου. Δημιουργούμε φυλακές υψίστης ασφαλείας. Ενισχύουμε την ομάδα Δίας και την ομάδα Δ, δηλαδή τις περιπολίες. Αλλάζουμε το νόμο για το άσυλο στα Πανεπιστήμια. Η ασφάλεια των πολιτών είναι η σημαντικότερη υποχρέωση κάθε ευνομούμενης πολιτείας. Είναι υπόθεση αξιοπρέπειας για τους πολίτες και προϋπόθεση προόδου για τη χώρα. Όποιος φοβάται, δεν είναι πραγματικά ελεύθερος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 – Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το Δημόσιο

Αλέξης Τσίπρας: Στα μαύρα χρόνια του Μητσοτάκη ασφυκτιά η Δημοκρατία

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...