ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Γερμενής, Γιώργος Καμίνης, Δήμος Αθηναίων, Δικαιοσύνη, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Χρυσή Αυγή,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, για επίθεση σε βάρος του Δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη, στις 2 Μαΐου 2013.
Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον βουλευτή, ο οποίος δεν ήταν παρών αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του, για το αδίκημα της απόπειρας απλής σωματικής βλάβης.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Γ. Γερμενής εισήλθε σε εκδήλωση του Δήμου Αθηναίων στον «Κόμβο Αλληλεγγύης» πλησίασε τον Δήμαρχο Γ. Καμίνη, τον εξύβρισε και επιχείρησε να του επιφέρει χτύπημα με το χέρι.
Η κίνησή του όμως έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς-φρουρούς του Δημάρχου, οι οποίοι και τον ακινητοποίησαν, την ώρα δε της ακινητοποίησης χτύπησε ελαφρά με το χέρι του ένα κοριτσάκι.
























































